Workshop foto's maken met je telefoon

Met onze smartphone kunnen we steeds meer en meer. Ook kan je tegenwoordig daar ook hele mooie foto's mee maken. Veel merken hebben nu ook de mogelijkheid om je telefooncamera helemaal handmatig te bedienen. Maar hoe moet dat eigenlijk? Hoe werkt sluitertijd? Wat is ISO? Hoe stel ik mijn witbalans in? Je telefoon heeft bijna dezelfde mogelijkheden als een spiegelreflex- of systeemcamera. Een groot voordeel, je hebt hem altijd bij je! Hij past zo in je jaszak.

Om je op weg te helpen kan je de workshop foto's maken met je mobiel bij mij volgen. Ik leer je hoe je je telefoon kan instellen om er de mooiste foto's mee te maken, en deze meteen te bewerken en te kunnen gebruiken voor instagram, facebook of andere social media. Na deze workshop heeft telefoonfotografie geen geheimen meer voor jou.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Ik ga je eerst uitleggen wat de instellingen allemaal betekenen en doen, dit doen we aan de hand van een stukje theorie. Daarna gaan we de intsellingen in de praktijk uitproberen. Hiervoor heb ik een paar leuke, simpele opdrachten. Welke je later ook thuis verder kunt proberen.

Wil je meer halen uit de smartphone fotografie? Boek dan deze workshop. Ik geef hem 1 op 1, dus alle aandacht! De workshop plannen we samen in onze agenda in, dus wanneer het jouw uitkomt. Dit mag door de weeks zijn of in het weekend.

Wat kost deze workshop

Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Benodigd niveau om mee te kunnen doen: Beginner
Meenemen: Telefoon (Smartphone met pro camera mogelijkheid)
Waar: Fotostudio Daniël Vos, Broek op Langedijk

Kosten: € 49,95

Prijzen zijn inclusief BTW.