Workshop studiofotografie

Wil je graag foto's maken in de studio, maar heb je geen idee hoe je de lampen moet neerzetten of moet instellen? Of wil je graag een keer zelf onder begeleiding van een fotograaf studiofoto's maken, dan is de workshop studiofotografie van Daniël Vos Fotografie echt iets voor jou!

Aan de hand van een moadbord, die je zelf samenstelt, gaan we aan de slag om jouw wensen te maken. Ik help je met het neerzetten van de lampen, ik help met instellen van de lampen, ik help je met het instellen van je camera en geef je tips en aanwijzingen hoe je om moet gaan met je model. Je model mag je natuurlijk zelf meenemen! Misschien wil je wel mooie foto's maken van je kids of je partner, het kan en mag allemaal.

Het is wel handig als je al een beetje camerakennis hebt, zodat je weet hoe je je camera bedient, en waar alle knoppen voor zijn. Zo niet, dan kan je beter eerst de workshop camerabediening volgen, en deze workshop als een vervolg zien.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. We starten natuurlijk eerst met de setting klaarzetten om vervolgens je model erbij te vragen. Deze kan eventueel in de visagiehoek nog worden opgemaakt, en er is ook de mogelijkheid om je hier om te kleden. Tijdens de shoot heb je alle tijd voor vragen, ik ben in de buurt om ze te beantwoorden. De foto's zijn door jou gemaakt, dus je mag ze ook (met toestemming van je model) gebruiken.

Deze workshop is alleen 1 op 1 te boeken. Je neemt zelf een model mee. Mocht dit niet lukken, dan kan ik eventueel een model voor je regelen. Hieraan zijn dan wel extra kosten aan verbonden. De workshop is elke dag van de week te boeken, neem even contact om te kijken wat in jouw en in mijn agenda past.

Wat kost deze workshop

Tijdsduur: ongeveer 2 uur
Benodigd niveau om mee te kunnen doen: Kennis van apparatuur
Meenemen: Camera en model
Waar: Fotostudio Daniël Vos, Broek op Langedijk

Kosten: € 49,95

Tegen meerprijs kan er een camera worden gehuurd
Tegen meerprijs kan er een model worden ingehuurd

Prijzen zijn inclusief BTW.