Dutch Wedding Awards 2017

Op 14 februari 2017, de dag van de liefde, vond voor de 5e keer de Dutch Wedding Awards plaats, dit keer bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Onder het mom van meedoen is belangrijker dan winnen, had ik mij ook ingeschreven voor de Awards. Een voordeel van deelname is dat je niet alleen de Award kunt winnen, maar nog belangrijker vind ik dat er een onafhankelijke jury kijkt naar je bedrijf, wat je doet en hoe je omgaat met je klanten. Hieruit komt een raport en een raportcijfer. Hele waardevolle informatie dus om kritisch naar jezelf en naar je bedrijf te kunnen kijken, en zo verder te komen in de toekomst.

In totaal werden er 10 Awards uitgereikt in diverse categoriën. In de categorie Trouwfotograaf waren Bas Uijlings en Peter van der Lingen genomineerd. Uiteindelijk heeft Bas Uijlings eindelijk de Award mee naar huis mogen nemen, nadat hij voor de 3e keer genomineerd was. Gefeliciteerd Bas!

Ik had uiteindelijk het raportcijfer 7 gekregen. Een prima score, waar ik heel trots op ben. Zoals eerder omschreven een aantal waardevolle tips kunnen krijgen, om mijzelf te verbeteren. We gaan er dan ook weer een heel mooi jaar van maken!