Veertienkusjes

Op 14 april om 14.14 uur is veertienkusjes.nl online gegaan.

Achter deze blog-website zit Esther. Esther ken ik al sinds 2012, toendertijd hebben we speciale foto's gemaakt van haar gezin. Dennis, de man van Esther was ziek, en ze wilden heel graag foto's hebben van hun gezin, ook ter herinnering voor hun kinderen. Bijzondere momenten zijn dat. Kort daarna hebben we nog een bruiloft mee mogen maken, waarbij Dennis getuige was en ik de fotograaf. Ook dit werden weer bijzondere foto's.

Dennis kwam op 14 september 2012 te overlijden. Op zijn graf ligt een hele mooie gedenkplaat met foto's uit de fotoserie die we toen gemaakt hebben.

In de tussentijd trouwden de buren van Esther, en hierbij mocht ik ook de dag vast leggen en zo bleven we contact houden. 

Nu heeft Esther veertienkusjes.nl opgericht, waarbij ze een kijkje geeft in haar leven. Verdrietige momenten, maar ook juist grappige dingen en vooral over de mooie momenten die ze nu beleefd. Hiervoor had ze een aantal foto's nodig, ter begeleiding van haar blogs. We hebben ons flink uitgeleefd in de studio. Het resultaat is erg leuk geworden.

Hieronder een klein voorproefje van de foto's, de rest kunnen jullie terug zien op www.veertienkusjes.nl