Huwelijk Lisette en Jeroen

Enkele maanden geleden hadden we al een loveshoot gehouden in Haarlem, maar vandaag 11 maart 2016 was het dan eindelijk zover; de trouwdag van Lisette en Jeroen!

Voor mij de 2e van het seizoen, maar voor mijn stagiair Elisa was het haar eerste echte bruiloft waarbij ze ook mocht fotograferen. Voor mij was het net zo spannend, want nog niet eerder een hele dag gewerkt met een 2e fotograaf. Gelukkig waren we al goed ingewerkt op elkaar, en wisten we wat we van elkaar verwachten.

De dag begon bij Lisette in Castricum. Ze was zich thuis aan het voorbereiden op deze speciale dag. Niet al druk, maar wel een hele gezellige sfeer was er in huis. Lisette had haar jurk al aan, dus alleen de laatste details werden door ons vastgelegd. Jeroen vond dat i ook lang genoeg had gewacht en het duurde dan ook niet lang voordat hij aanbelde. Hij kreeg het even benauwd, want het duurde even voordat Lisette de deur voor hem opende, maar gelukkig kwam ze toch naar buiten en mocht hij zijn bruid in zijn armen sluiten. 

Meteen na de ontmoeting stond er al een heerlijke lunch klaar, zo kon het bruidspaar even tot rust komen voordat we naar de locaties gingen voor de fotoshoot. We begonnen bij Het Ruiterhuys in Castricum. Hier zouden ze later op de avond hun ja-woord tegen elkaar zeggen, maar nu eerst de foto's. Een super mooie locatie waarbij we zowel binnen als buiten aan de slag konden. Voordat de familie aan zou komen moesten we er natuurlijk wel weg zijn, dus ook nog even de duinen om de hoek opgezocht, om ook hier een aantal mooie foto's te kunnen maken. Wat mij opviel al tijdens de loveshoot, was dat het een erg gezellig en goed lachse bruidspaar was, ontspannen en vooral veel lol maken met elkaar. Ook nu was dat het geval, en zo hebben we vele mooie, maar vooral ontspannen foto's kunnen maken met een echte lach op hun gezichten. 

Het was inmiddels tijd om terug te keren naar Het Ruiterhuys. De familie was er en het was tijd voor een borrel en een stuk taart. Hierna hebben we de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt. Het bruidspaar had een leuke Kahoot in elkaar gezet, waarbij de gasten een aantal pittige vragen voorgeschoteld kregen. 

Na nog een borrel ronde was het tijd om aan tafel te gaan. Ook voor ons stond er een heerlijke diner klaar, met uitzicht op het bruidspaar, zodat ik af en toe nog een foto kon maken tijdens het eten, om ook hiervan de sfeer vast te leggen.

Na het diner was het eindelijk zover, alle overige familie, vrienden en collega's waren getuigen van een hele mooie trouwceremonie. Midden in de paardrijbak van Het Ruiterhuys, waarin Hennie Huisman regelmatig op Snuitje zijn rondjes gereden heeft. Een specialere plek kan je je niet bedenken.

Na het ja-woord barste het feest los. Na de laatste sfeerfoto's was het voor ons tijd om afscheid te nemen van deze bijzondere dag.