Trouwreportage

Jullie mooiste dag in beeld

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd is aangebroken. Nu zijn jullie opzoek naar een juiste fotograaf om deze speciale dag vast te komen leggen. Graag informeer ik jullie over mijn manier van werken en alle mogelijkheden.

Mijn specialiteit is het maken van ontspannen trouwreportages. Veelal krijg ik achteraf te horen "We hebben helemaal niet gemerkt dat je aanwezig was, totdat we de foto's zagen". Dit vertaald precies hoe ik te werk ga. Ik regiseer niet jullie dag, ik registreer deze alleen. Natuurlijk geef ik aanwijzingen, heb ik diverse tips en leuke attributen mee, maar het belangrijkste is dat het jullie dag is, en jullie over 10 jaar nog steeds kunnen zeggen, 'kijk dat waren wij!'.

Natuurlijk komen we niet onder geposeerde foto's uit. We moeten tenslotte met een basis beginnen. Dit zijn altijd de moeilijkste foto's, je bent er immers bewust van dat deze foto gemaakt wordt. We zijn niet allemaal in het dagelijkse leven model en poseren voor de camera is dan best lastig. Toch moeten we met deze basis beginnen, om vanuit hier verder te kunnen werken. Ik laat jullie vooral samen praten, elkaar vastpakken, grapjes maken... Op deze manier zijn jullie niet meer met mij bezig, maar met elkaar. Stukjes lopen... ik ren er wel omheen. Hierdoor ontstaat die ontspannen sfeer, de echte lach op jullie gezicht en de verliefde blikken in de ogen. Precies zoals jullie zijn, en het verhaal van de dag verteld.

Ik heb voor jullie diverse mogelijkheden. Met of zonder trouwalbum, alleen overdag of ook de avonden erbij? Het kan allemaal! Hebben jullie ook al gezien dat ik een Photobooth heb? 

Zijn jullie enthousiast geworden? Dan maak ik graag een vrijblijvende afspraak met jullie. Tijdens dit gesprek kunnen jullie rustig mijn portfolio inzien en alle wensen bespreken. Tot jullie een beslissing hebben genomen staat jullie datum dan als optie in mijn agenda. 

Ik nodig jullie graag uit in mijn studio in Broek op Langedijk.

Tot snel!