Trouwreportage

Jullie mooiste dag in beeld

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd is aangebroken. Nu zijn jullie opzoek naar een juiste fotograaf om deze speciale dag vast te komen leggen. Graag informeer ik jullie over mijn manier van werken en alle mogelijkheden.

Mijn specialiteit is het maken van ontspannen trouwreportages. Veelal krijg ik achteraf te horen "We hebben helemaal niet gemerkt dat je aanwezig was, totdat we de foto's zagen". Dit vertaald precies hoe ik te werk ga. Ik regiseer niet jullie dag, ik registreer deze alleen. Natuurlijk geef ik aanwijzingen, heb ik diverse tips en leuke attributen mee, maar het belangrijkste is dat het jullie dag is, en jullie over 10 jaar nog steeds kunnen zeggen, 'kijk dat waren wij!'.

Natuurlijk komen we niet onder geposeerde foto's uit. We moeten tenslotte met een basis beginnen. Dit zijn altijd de moeilijkste foto's, je bent er immers bewust van dat deze foto gemaakt wordt. We zijn niet allemaal in het dagelijkse leven model, en poseren voor de camera is best lastig. Toch moeten we met deze basis beginnen, om vanuit hier verder te kunnen werken. Ik laat jullie vooral samen praten, elkaar vastpakken, grapjes maken... Op deze manier zijn jullie niet meer met mij bezig, maar met elkaar. Stukjes lopen... ik ren er wel omheen. Hierdoor ontstaat die ontspannen sfeer, de echte lach op jullie gezicht en de verliefde blikken in de ogen. Precies zoals jullie zijn, en het verhaal van de dag verteld.

Er zijn diverse mogelijkheden om mij in te huren als fotograaf. Zo kunnen jullie lossen uren bij mij boeken. Misschien is er iemand in de familie of in de vriendengroep die prima foto's kan maken van de dag, maar willen jullie voor de zekerheid een extern iemand inhuren voor alleen de ceremonie. Of trouwen jullie klein en willen jullie alleen de ceremonie laten vastleggen, samen met een kleine reportage.

Mijn standaard pakket is een 8 uren pakket. Jullie bepalen zelf de starttijd, en tellen hierbij de 8 uur op. Over het algemeen is dit pakket voldoende voor ieder bruidspaar. Van het omkleden tot en met aan tafel gaan, het komt er dan allemaal op. 

Willen jullie ook nog een deel van het feest vastgelegd hebben, dan is het 12 uren pakket geschikt. In deze extra uren kan ik sfeerfoto's maken tijdens het diner, en tijdens de eerste uurtjes van het feest is er dan ook voldoende tijd om sfeer foto's te maken. Als extra bij dit pakket kan ik jullie aanbieden om een aantal foto's van de dag alvast te ontwikkelen, zodat deze tijdens het feest al op de achtergrond getoond kunnen worden via tv schermen of via een beamer. Willen jullie nog meer vastgelegd hebben, dan heb ik ook een speciaal 15 uren pakket. Hiermee kan ik ook een groot deel van het feest vastleggen.

In mijn pakketten zit geen trouwalbum opgenomen. Deze kan natuurlijk achteraf altijd besteld worden. Dit is echter geen verplichting.

Zijn jullie enthousiast geworden? Dan maak ik graag een vrijblijvende afspraak met jullie. Tijdens dit gesprek kunnen jullie rustig mijn portfolio inzien en alle wensen bespreken. Tot jullie een beslissing hebben genomen staat jullie datum dan als optie in mijn agenda. 

Ik nodig jullie graag uit in mijn studio in Broek op Langedijk.