Trouwalbum

Voor de mooiste herinneringen

Een trouwalbum is een aandenken aan jullie mooiste dag. Telkens als je het album erbij pakt, herbeleef je de dag steeds weer. Daarnaast is het toch veel gezelliger om in een album te bladeren dan achter de computer of tv de foto's te bekijken?

Een trouwalbum is niet verplicht om af te nemen, dit is een optie die jullie mogen bestellen. Jullie zijn dus vrij om ook zelf een album te gaan maken. Echter, als jullie hem bij mij bestellen weet je zeker dat de opmaak, de kleuren en posities juist zijn. Ook de kwaliteit die ik kan leveren is hoger dan dat je als particulier kan bestellen.

Het trouwalbum dat ik lever is van Konpoli. Dit bedrijf uit Griekenland maakt de mooiste trouwalbums die je maar kan bedenken. Is er iets wat jullie heel graag willen, maar ze leveren dat niet standaard, dan gaan ze er toch mee aan de slag. Het resultaat is altijd super. Elk detail kunnen jullie zelf invullen. En dan heb ik het echt over alles; kleur en stof op de cover, hoe moeten de namen en of datum erop komen? Welke kleur sticksels, welk papiersoort vinden jullie mooi... Dit en nog veel meer keuzes leg ik jullie voor tijdens ons gesprek over jullie album. Dit gesprek gaan we na jullie bruiloft doen. Dan kunnen we gezellig de dag nabespreken, en alle wensen voor jullie album bespreken. Hierna ga ik aan de slag om jullie album te ontwerpen. Natuurlijk breng ik jullie op de hoogte van het ontwerp, en kunnen jullie aanpassen wat jullie maar willen. Zijn jullie helemaal tevreden over het ontwerp, dan ga ik het album bij Konpoli bestellen. Binnen 4 weken heb ik het album dan in huis. 

Uiteraard heb ik in de studio een aantal voorbeeld albums, zodat jullie een goed beeld krijgen bij de mogelijkheden.