Spaaractie

Daniël Vos Fotografie bestaat in 2020 precies 10 jaar! En om dat te vieren begin ik een spaaractie met leuke kortingen voor vaste klanten.

Hoe werkt het? Bij diverse fotoshoots, reportages of bestellingen krijg je 1 of 2 zegels. Spaar je 3 zegels, dan is je spaarkaart al vol, dat gaat dus best snel!

Deze spaarkaart kan je inleveren voor leuke kortingen. Maar je kan ook doorsparen. Bij 3 spaarkaarten krijg je een fotoshoot gratis of mag je één uur gratis gebruik maken van de photobooth! Hoe leuk is dat! Op deze pagina kan je zien bij welk onderdeel je de spaarzegels krijgt. Dit is ook aangegeven bij de deelnemende producten.

Ook komen er speciale acties waarbij spaarzegels te krijgen zijn, deze acties worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van Daniël Vos Fotografie en in het nieuwsoverzicht op de website van Daniël Vos Fotografie.

Voorwaarden spaaractie

  • De spaarkaarten en zegels zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Let hier dus goed op bij boeking.
  • Een volle spaarkaart geeft recht op 1 kortingsmogelijkheid. Op de spaarkaart kunt u aangeven welke korting u wenst te ontvangen.
  • De spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contanten of andere kortingsmogelijkheden.
  • Daniël Vos Fotografie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actievoorwaarden en het spaarprogramma tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
  • Daniël Vos Fotografie behoudt zich het recht voor spaarkaarten die niet aan de voorwaarden voldoen of die frauduleus doen voorkomen te weigeren.
  • U ontvangt geen spaarzegels bij het inleveren of aanschaffen van cadeaubonnen.
  • Heeft u vragen omtrent de spaaractie, neemt u dan contact op met Daniël Vos Fotografie

Aldus opgemaakt te Broek op Langedijk. Mei 2020.