Huwelijk Sanne en Sim

Na een hele leuke en gezellige loveshoot vorige maand, was nu de grote dag van Sanne en Sim eindelijk aangebroken. Op 24 mei 2019 mochten ze eindelijk officieel JA! tegen elkaar zeggen. De bekende twijfels waren er uiteraard, zal het wel mooi weer worden, hebben we een binnenlocatie voor het geval dat... Het kon allemaal de prullenbak in, want het was super mooi weer. Een heerlijk zonnetje en een klein beetje wind. Alle ingrediënten voor een hele mooie dag.

Na alle voorbereidingen in de ochtend gingen we naar de Etersheimer Braakmolen in Oosthuizen voor de firstlook. Op deze locatie zou het Bruidspaar later op de dag ook de trouwbeloftes tegen elkaar uitspreken. Een bijzonder moment op een bijzondere locatie. Deze ontmoeting was met een klein gezelschap.

Het blijft een bijzonder moment om hierbij te mogen zijn en de emoties te mogen vastleggen. Stiekem is dit veel mooier dan in een donkere, kleine gang,waarbij de bruid van de trap af komt...

De fotoshoot hebben we in en rond Hoorn gehouden. In deze stad wonen Sanne en Sim ook. En dus mocht het niet ontbreken om hier op de bekende locaties hele mooie foto's te maken. Rond het Ijsselmeer dachten miljoenen muggen hetzelfde, dat viel een beetje tegen, maar gelukkig bleven er genoeg mooie locaties over. Zo zijn we bij de Oosterpoort geweest, het Ijsselmeer en bij het gemaal.

Na de fotosessie gingen we terug naar de molen voor de ceremonie, taart en natuurlijk een heerlijk diner. Het bruidspaar bleef nog een tijdje genieten van een groot feest, maar vooral van de liefde voor en met elkaar.

Het was leuk!