Photobooth

Het middelpunt van ieder feest

Een Photobooth is niet meer weg te denken van ieder (trouw-)feest.

Op een ongedwongen, hilarsiche manier met je beste vrienden en familie op de foto gaan, dat doe je bij een Photobooth. Je pakt wat gekke hoedjes erbij, zet een brilletje op en pakt nog wat andere attributen om helemaal los te gaan. Wordt er 1 foto gemaakt of juist een paar verschillende? Jullie bepalen het helemaal zelf. Wat maakt het nog specialer? De foto's worden direct geprint!

Mogelijkheden:
De Photobooth van Daniël Vos Fotografie heeft verschillende mogelijkheden. Wil je 1 foto per keer printen of wil je 2 gelijke fotostrips laten printen? Hoe moet de opmaak worden van de foto's? Natuurlijk helemaal passend bij jullie thema en feest. Van te voren maken we de opmaak van de foto's. Dit kan bijvoorbeeld met kleuren en logo's van jullie uitnodigingen. Willen jullie dat er 1 foto wordt gemaakt of 2, 3 of zelfs 4? Hoe meer hoe gekker ze worden, maar ook hoe langer je gasten voor de camera poseren. Vaak is de keuze 2 of 3 foto's. Staat iedereen er leuk op dan worden de foto's direct geprint. Printen doet Daniël Vos Fotografie onbeperkt. Voor iedereen is er dus een print beschikbaar. Misschien willen jullie deze foto's ook meteen in jullie gastenboek laten plakken, zodat jullie gasten er ook iets leuks bij kunnen zetten? Het kan allemaal!

Extra's:
Bij het huren van de photobooth zitten de diverse photoboothprops inbegrepen. Leuke hoedjes, mutsen, brillen, snorren, bordjes met teksten, ik neem het allemaal mee. Er is genoeg keuze voor jullie gasten, zodat er ook een goede diversiteit aan foto's zullen verschijnen. Hebben jullie speciale wensen, dan is dat natuurlijk te regelen.

Begeleiding:
Daniël Vos Fotografie zorgt ervoor dat er de gehele huurperiode iemand aanwezig is om jullie gasten te begeleiden en de Photobooth te bedienen. 
Zo help ik jullie gasten met de bediening en kan ik eventuele storingen direct verhelpen.

Goed om te weten:
De Photobooth is uitgerust met een professionele spiegelreflex camera (Canon) en met een professionele fotoprinter.

Photobooth/Fotograaf:
Een Photobooth vervangt natuurlijk niet mij als fotograaf, het is juist een leuke aanvulling. Zeker tijdens het feest zullen jullie gasten spontaner op de foto gaan in de Photobooth dan bij geposeerde groepsfoto's.

Hebben jullie mij ingehuurd als fotograaf op jullie feest, dan is er een mogelijkheid om dit te combineren met de Photobooth. Zo hebben jullie ook extra professionele foto's van het feest!

Huren:
Willen jullie de Photobooth huren voor jullie feest, laat het dan zo spoedig mogelijk weten. Photobooths zijn populair. De Photobooth is natuurlijk ook te huren zonder fotografiepakket. De huurperiode is exclusief de op- en afbouw tijd. Dit is natuurlijk wel bij de prijs inbegrepen. Bij de prijs is ook de opmaak van jullie foto's inbegrepen en het leukste: onbeperkt printen! De foto's worden ook digitaal opgeslagen en komen achteraf natuurlijk allemaal naar jullie toe. 

Ik nodig jullie graag uit in de studio om de Photobooth uit te proberen!

 

Gastenboek

Met of zonder foto's en teksten