Modellen

Voor professionele modelfoto's

Wil je graag mooie foto's van jezelf? Voelen hoe het is om in de spotlights te staan? Of wil je starten met het opbouwen van een modellen portfolio (of deze juist uitbreiden)? Ook dan ben je bij Daniël Vos Fotografie aan het juiste adres.

Aan de hand van een moodboard gaan we aan de slag om de mooiste foto's te maken. Hiervoor heb ik in de studio diverse mogelijkheden. Denk aan verschillende achtergronden, verschillende lichtbronnen, rookmachine, windmachine. Diverse stoelen, krukken, banken... Er is veel mogelijk.

Een modellenshoot kan in 1 uur, maar wil je een mooi en goed resultaat dan zijn we een dagdeel bezig. Zeker de eerste foto's zijn even om te wennen aan elkaar, het instellen van het licht, noem maar op. Daarna gaan we los, en maken we de mooiste foto's. Misschien wil je ook diverse achtergronden gebruiken, van kleding wisselen, ander haarstyle. Allemaal geen probleem. Wil je zelf je visagie verzorgen, of wil je dit laten doen? Ook hier is in de studio ruimte voor. Heb je geen eigen visagiste, informeer dan even of ik iemand weet die beschikbaar is op dat moment. Ik werk graag samen met leuke en goede collega's. 

Tijdens de shoot kan je al meekijken naar de foto's. Zodat je beeld krijgt van wat er gemaakt wordt. Achteraf krijg je alle foto's digitaal aangeleverd. Ik maak zelf een eerste selectie van de foto's die ik ga bewerken voor je. Achteraf heb je zelf natuurlijk ook alle inspraak over de foto's, en kan ik nog nabewerken welke je wenst. De foto's mag je opnemen in je portfolio en natuurlijk gebruiken voor sociale media. In de geleverde foto's komen geen copyrightlogo's of andere logo's. Hoeveel foto's we maken kan in vooraf niet zeggen. Gemiddeld houden we 50 of meer foto's over. Deze komen zowel in kleur als in zwart/wit jullie kant op.

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je vragen, neem gerust contact op!

 

Fotoshoot 1 uur

Inclusief alle foto's digitaal en mini album

1 uur fotoshoot in de studio

Professionele nabewerking van de foto's

Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie op een USB-stick
Je krijgt de nabewerkte foto's, maar ook alle ruwe JPG bestanden
De foto's komen in kleur en zwart/wit naar je toe

Accordeonboekje met 6 fotoafdrukken, 10x10 cm

€ 179,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Fotoshoot 1,5 uur

Net even iets meer de tijd

1,5 uur fotoshoot in de studio

Professionele nabewerking van de foto's

Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie op een USB-stick
Je krijgt de nabewerkte foto's, maar ook alle ruwe JPG bestanden
De foto's komen in kleur en zwart/wit naar je toe

Mini album 15x15 cm, 8 spreads
Je kiest je eigen kleur linnen cover

€ 249,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW.