Modellen

Voor professionele modelfoto's

Ben jij een professioneel model, of wil je graag een keer een professionele fotoshoot doen voor bijvoorbeeld je portfolio, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van een moodboard gaan we aan de slag om het juiste resultaat te behalen. De fotoshoot kunnen we zowel in de fotostudio als op locatie laten plaatsvinden.

Ik heb diverse materialen tot mijn beschikking: rookmachine, windmachine, diverse lichtmogelijkheden, diverse achtergrondmogelijkheden, kortom er is altijd met ieder thema een setting te maken.

Voor de modellenfotoshoot werk ik uitsluitend met een contract. Ben je minderjarig? Dan is er altijd een ouder en/of verzorger bij de fotoshoot aanwezig. Dit contract krijg je van te voren toegestuurd per mail, en dient voor de fotoshoot ondertekend te worden.

Er is een mogelijkheid om je te kunnen omkleden, en er is een visagietafel in de studio aanwezig. Dus ook de visagiste heeft een werkplek. Het is geen enkel probleem om je eigen visagiste mee te nemen naar de fotoshoot.

Uiteraard krijg je alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie, en zijn de mooiste foto's kant en klaar om afgedrukt te worden. Omdat een professionele fotoshoot langer duurt dan 1 uur, plan ik deze altijd per dagdeel. Dit kan zowel overdag, 's avonds of in het weekend zijn. 

Ik kijk graag uit naar nieuwe samenwerkingen! Ik werk zowel met mannelijke en vrouwelijke modellen.