Huwelijk Manon en Gijs

De grote dag van Manon en Gijs was eindelijk aangebroken, vrijdag 20 mei 2022 was hun grote dag.

Manon en Gijs heb ik leren kennen op de trouwbeurs in Hoorn. Het klikte al meteen en het was duidelijk dat ik de dag mocht komen vastleggen. 

In de ochtend begon ik bij Manon, ze was nog gezellig aan het ontbijten met een klein gezelschap. Kort nadat de kapster en visagiste aan de slag zijn gegaan ben ik naar Gijs gereden. Ook hij was nog rustig met zijn ouders en vrienden aan het ontbijten. Tijd om z'n pak aan te trekken en zijn bruid op te halen. Vandaag had ik mijn stagiaire meegenomen, zij bleef bij Manon om de foto's van het aankleden erop te zetten.

Na de ontmoeting zijn we voor de fotoreportage naar Hoorn gereden. De bekende locaties werden natuurlijk niet overgeslagen. De ceremonie was in het Westfries Museum. Een toffe locatie! Lekker ruim van opzet, genoeg ruimte om voor mij heen en weer te lopen en zo iedere emotie ook goed te kunnen vastleggen. Na de ceremonie hadden we nog wat tijd om door de stad te lopen voor een aantal foto's. Helaas kwam al snel de regen aanzetten, dus snel door naar de feestlocatie. De Noorderkerk, waar wij elkaar ontmoet hebben. Hier stond een speciale taart klaar, want Manon is zwanger! Welke kleur zou de taart hebben? Een grote verassing voor iedereen, en het feest ging zo prima van start. Na aanvang van het diner was het voor ons tijd om gedag te zeggen, wel met een grote en tevreden glimlach op ons gezicht.