Drone

Mooie vergezichten en unieke beelden van jullie trouwdag

Het inzetten van een drone op jullie trouwdag levert spectaculaire beelden op. Natuurlijk maken we op jullie trouwdag een normale trouwreportage. Maar door het gebruik van onze drones krijgen jullie een nog completer geheel. En zeker vanuit de lucht krijgen we net even een andere blik op jullie trouwdag.

Natuurlijk gaan we niet de hele dag vliegen, je zou gek worden van het gezoem. En dus maken we er geen gebruik van tijdens de ceremonie. Wel gebruiken we hem om jullie auto er in z'n geheel op zetten, om jouw jurk vanuit de lucht te fotograferen. De omgeving in z'n geheel erop krijgen, of wat dachten jullie van een toffe groepsfoto? Op deze momenten gebruiken wij de drones dus wel.

Naast het maken van foto's via de drone, is het ook mogelijk om deze in te zetten voor videobeelden. Zo kunnen we ook jullie trouwfilm nog spectaculairder maken!

 

Vergunning

Natuurlijk wordt er gevlogen met de juiste papieren en vergunningen.

Zo is de dronepiloot RPA-L gecertificeerd en vliegt hij met een ROC light vergunning. 

Met deze papieren mag hij vliegen boven mensen, wegen en gebouwen. Precies wat we nodig hebben om de mooiste dronefoto's te maken tijdens jullie trouwdag.

Veiligheid

Mijn dronepiloot heeft genoeg ervaring om te kunnen vliegen met drones. Hij houdt zich aan wet- en regelgeving. Houdt een logboek bij, en blijft met diverse cursussen en opleidingen op de hoogte van alle eisen.

Hij is dan ook eindverantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid, maar ook die van mij, die van jullie en die van de rest van de omgeving. Als hij aangeeft dat er niet gevlogen kan worden, dan dienen we dat te respecteren.

Weer

Helaas kan het weer ons tegenzitten op de grote dag, en kan er niet gevlogen worden. Denk in dit geval aan regen, storm of mist. De regelgeving geeft dan aan dat er niet gevlogen mag worden.

Natuurlijk zijn wij flexibel en houden wij het weer in de gaten. Mocht er toch nog een mogelijkheid zijn later op de dag, dan maken we de beelden alsnog!

Tarieven

Per uur

Professionele nabewerking van de beelden

Zowel foto als film mogelijk

Alle beelden digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie

€ 179,-