Loveshoot Sanne en Sim

Om te oefenen

In september 2018 kreeg ik een mailtje van Sanne en Sim, dat ze in 2019 willen gaan trouwen en enthousiast waren geworden van de foto's op mijn website. In het mailtje stond ook dat ze graag een loveshoot willen doen om alvast te kunnen oefenen. Kort daarop hebben we kennis gemaakt in de studio en hebben we het heel gezellig gehad. 

Auto's en fotografie

Al snel ging het gesprek die avond niet meer over het trouwen. Sim blijkt zelf ook te fotograferen en heeft ook, net als ik, iets met auto's. Hij richt zich dan ook op deze tak van fotografie. Tja, dan ga je het natuurlijk alleen nog maar hier over hebben. Ik vertelde aan Sim dat ik ook iedere maand een fotoclubavond organiseer met verschillende fotogafen, en dat hij daar ook zeer welkom was. Zo bouw je met elkaar net even een andere band op, wat het nog leuker maakt!

De duinen van Groet

Maar ja, zoals zoveel fotografen is het lastiger om voor de camera te staan, dan erachter. En dus was die vraag ook niet zo gek in het mailtje dat ze graag wilden oefenen voor de grote dag. Als advies had ik mijn lievelingsplek aangeraden; de duinen van Groet. Een heerlijk plek met vele mogelijkheden. Het was nog een beetje spannend, want het weer in de ochtend was grauw, mistig en niet echt uitnodigend voor een sprankelende loveshoot. Gelukkig klaarde het op het laatste moment op en konden we met heel veel lol een mooie fotoshoot maken.

Broodje kruidenboter

Na de fotoshoot zijn we meteen wat lekkers gaan drinken bij Lekker Puh in Groet. Op het terras hebben we lekker een stokbroodje kruidenboter besteld en hebben we in grote lijnen de grote dag ook verder besproken. Die laat niet heel lang meer op zich wachten. En na het maken van deze loveshoot weet ik helemaal zeker dat ik er heel veel zin in heb!