Loveshoot

De loveshoot, of pre-weddingshoot, is niet alleen een geweldige manier om jullie liefde vast te leggen, maar ook ideaal om te wennen om voor de camera te poseren. Zo is het voor jullie nog makkelijker om op jullie trouwdag ontspannen de reportage in te gaan.

We spreken af op een locatie waar jullie wat mee hebben. Misschien is dat de plek waar jullie eerste ontmoeting was, of bij die mooie uitzichtplek, het strand waar jullie regelmatig gaan wandelen... in princiepe zijn alle locaties wel mogelijk, mits het maar helemaal bij jullie past. Natuurlijk zijn jullie ook welkom bij mij in de studio, het is net welke sfeer jullie ook zoeken. Let wel op dat het op locatie soms makkelijker is om voor de camera te staan, dan in de studio.

Tijdens de fotosessie maak ik diverse foto's van jullie in een ontspannen sfeer. Precies zoals ik ook te werk ga bij het maken van een trouwreportage. Zo kunnen jullie ook aan mijn manier van werken wennen. Het worden niet alleen maar geposeerde foto's, het worden vooral foto's waarop jullie lekker jezelf kunnen zijn.

De foto's die we tijdens de loveshoot maken, zijn ook geschikt voor jullie trouwkaarten en / of gastenboek. Eventueel kan ik deze ook voor jullie ontwerpen en bestellen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de loveshoots. Hieronder kunt u de diverse pakketten zien.