Loveshoot

Om jullie liefde vast te leggen

Een loveshoot is de perfecte fotoshoot voor verliefde stellen. Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is een loveshoot zeker aan te raden om alvast te wennen aan het poseren voor de camera, want eerlijk is eerlijk, we zijn niet allemaal professioneel model, en het is allemaal best wel spannend. 

Tijdens de loveshoot, of ook wel "Pré Wedding Shoot" genoemd, gaan we naar die ene, voor jullie, speciale locatie toe. Hier gaan we leuke en ontspannen foto's van jullie maken. 
Gewoon lekker lopen, springen, zitten, elkaar leuke kleine verhaaltjes vertellen. Ik kan mij helemaal uitleven. Zo kunnen jullie ook meteen kennis maken met mijn manier van werken op de grote dag. Je zal merken dat ik al snel niet meer "zichtbaar" ben, en dat jullie echt op de foto komen zoals jullie zijn. Dit maakt het op de grote dag een stuk makkelijker, dan heb je het wennen voor de camera al alvast gehad. 

 

Een loveshoot is natuurlijk ook leuk als jullie niet gaan trouwen. Gewoon jullie liefde vastleggen is al een feestje waard!

Wisten jullie dat jullie de foto's ook kunnen gebruiken voor jullie trouwkaarten of gastenboek? Extra leuk!

Loveshoot

Inclusief alle foto's

1 uur fotoshoot op locatie of studio

Professionele nabewerking van jullie foto's

Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie op een USB-stick

Accordeonboekje, 10x10 cm met 6 fotoafdrukken erin (eigen keuze welke)

€ 159,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen Noord-Holland