Huwelijk Karin en Bertil

2 september 2016 was de grote dag van Karin en Bertil. Voor mij een thuiswedstrijd, ze wonen nog geen 5 minuten bij mij vandaan, en dus kon ik rustig aan beginnen. Deze dag kreeg ik hulp van Ike, fotograaf in de dop, en zoon van het bruidspaar. 

Karin en Bertil waren beide thuis zich aan het voorbereiden op de dag, geen gekke dingen, gewoon lekker samen genieten van de dag en de dingen die zouden komen. Een voorbode van hoe de dag zou verlopen.

Nadat iedereen gereed was, en de trouwauto voor de deur stond zijn we naar Groet gereden voor de eerste foto's. Bij het Witte Kerkje van Groet zouden ze later Ja tegen elkaar zeggen, en hoe leuk was het dan om in deze omgeving ook de foto's te maken. Tevens zijn deze duinen één van mijn favourite plekjes, en zo kon ik me lekker uitleven. Ike was natuurlijk ook mee. Hij vind fotograferen erg leuk, en dus gaf ik hem mijn reserve camera, zodat hij ook foto's kon maken. Altijd leuk om kinderen enthousiast te maken voor het vak, en hoe leuk is het dan dat je je ouders mag fotograferen op zo'n bijzondere dag. De sfeer bleef net zo losjes en gezellig. Terwijl Ike soms de leiding overnam, kon ik mij richten op onverwachte momenten en speciale hoeken om de foto's te kunnen maken.

Na de duinenshoot, zijn we nog een stukje verder doorgereden naar Hargen om hier wat foto's te maken met de auto, en zo konden we even schuilen, zodat de gasten ons nog niet zouden zien.

Om 14 uur was de ceremonie. Ze hadden gekozen voor Rob van Laaren. Ik had hem natuurlijk aanbevolen, en dat was gelukt. De ceremonie was als vanouds; losjes, veel lol, maar toch ook erg romantisch.

De groepsfoto aan het einde van de ceremonie mocht natuurlijk niet ontbreken. Tijd om te proosten op het bruidspaar. Dit deden ze in Schoorl, aan het Klimduin. De kinderen konden lekker spelen in de duinen, en de rest kon genieten van dit heerlijke bruidspaar! 

De dag ging veel te snel voorbij, het bruidspaar ging met hun daggasten aan tafel, en voor mij was het helaas tijd om afscheid te nemen van dit lieve en geweldige bruidspaar! Gelukkig hebben we de foto's nog ;-)