Huwelijk Jacqueline en Stephan

Op 16 juni 2016 was het eindelijk de grote dag van Jacqueline en Stephan. Ik ken het bruidspaar al een tijdje, Stephan heeft als grote hobby fotografie en zo helpen we elkaar met goede tips. Natuurlijk kon Stephan niet zijn eigen bruiloft gaan fotograferen, en had ik de eer om dit te mogen verzorgen.

De grote dag werd thuis gevierd in Heerhugowaard. Beide gingen ze om de beurt hun trouwkleding aantrekken. Voor mij rust, want ik hoefde niet heen en weer te reizen, stiekem wel erg lekker. Nadat Stephan z'n pak aanhad en Jacqueline haar jurk was het tijd voor de ontmoeting. Stephan via de achterdeur eruit om via de voordeur zijn bruid op te halen.

Na de ontmoeting zijn we in Heerhugowaard foto's gaan maken. Het weer speelde prima mee, een prima zonnetje en hele mooie wolken. Een ideaal Hollands plaatje.

Na de fotoshoot ging het bruidspaar richting het gemeentehuis van Heerhugowaard. Over de rode loper naar binnen, een spannend moment, hier hadden ze al heel lang naar uitgekeken. De ceremonie blijft toch altijd een bijzonder moment, je hoort dingen over het bruidspaar die je nog niet weet, en soms de familie ook niet, en dat resulteerd altijd in mooie lach momenten.

Aan het einde van de ceremonie mochten de groepsfoto's natuurlijk niet ontbreken. En hierna snel naar huis om de taart aan de snijden en te proosten op dit bijzondere bruidspaar!