Huwelijk Inge en Jan

Trouwen met je grote liefde, het klinkt als een sprookje en dat was het ook zeker vandaag!

Vorig jaar leerde ik Inge en Jan kennen, en het was tijdens onze ontmoeting meteen gezellig. Alsof we elkaar al jaren kennen, zo verliep het gesprek. Al snel werd duidelijk dat we een mooie en vooral leuke dag gingen beleven op 21 maart. Maar voor het zover was moest er natuurlijk nog het 1 en ander geregeld worden. 1 van de dingen was een geschikte trouwkaart. Ze hadden een paar simpele wensen, maar konden deze niet vinden, en zo gingen we aan de slag om een mooie kaart voor ze te maken. Een kaart met hun ringen geschoven aan 2 rozen; een rode en een witte roos. Vanaf dag 1 al hun kenmerk. Hoe mooi is het dan om dit als thema voor je bruiloft uit te breiden.

Op de dag zelf begon ik bij Inge. Zij was thuis in Heerhugowaard aan het voorbereiden op de grote dag. Niet al te veel gekkigheid, maar vooral gezellig en doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Ondertussen werd Jan wel een beetje zenuwachtig gemaakt. "per ongeluk" werden er appjes verstuurd naar zijn telefoon met een fuchsia roze jurk, om vervolgens te melden dat hij de foto absoluut nog niet mocht zien... Arme Jan.

Tijd dus om hem op te zoeken, en nog een schepje erboven op te doen ( Sorry Jan, moest van je vrouw en de ceremoniemeester :-) ).
Jan was bij z'n dochter in huis zich aan het omkleden met alle mannen. Allemaal een beetje stoer en gezellig doen, maar toch was het allemaal spannend. Tijd dus om naar huis te gaan en Inge ophalen voor de grote dag. 

Na de ontmoeting zijn we naar Hoorn gereden om foto's te maken bij de Museum Stoomtram. Zowel Inge als Jan werken bij Prorail, en op het werk hebben ze elkaar ontmoet. Dit was dus een hele mooie stap om hier de foto's te gaan maken. We mochten overal bij. Het weer speelde prima mee, en zo zijn we buiten begonnen om tussendoor in de diverse wagons plaats te nemen. Als toetje toe binnen in de werkplaats de laatste foto's gemaakt bij Bello.

Het was tijd om naar de volgende locatie te gaan: Museum BroekerVeiling. Hier zouden ze dan eindelijk JA tegen elkaar gaan zeggen. 
Voor mij natuurlijk een thuis wedstrijd, maar het is nog steeds zo leuk om het bruidspaar hier binnen te zien komen varen. Met recht een echt huwelijksbootje. De ceremonie was leuk in elkaar gezet, en het bruidspaar zei volmondig JA tegen elkaar! Tijd voor dé kus en champange. Eindelijk mochten alle spanningen eruit! Na de groepsfoto zijn we naar de volgende locatie gereden: De Burg. Hier vond de borrel plaats en daarna een heerlijk smikkelmenu. Voor mij was het helaas alweer tijd om het bruidspaar met rust te laten.