Huwelijk Hilda en Armand

Vrijdag 24 juni 2016 was de grote dag van Hilda en Armand.

Bij onze ontmoeting enkele maanden geleden kwamen we erachter dat Armand en ik vroeger op dezelfde basisschool hadden gezeten. Wel een klas verschil, maar we herkende elkaar wel. Dat is toch wel weer bijzonder, dat je na al die jaren elkaar op deze manier weer tegenkomt. 

Ik begon de dag samen met Elisa bij Hilda thuis. De visagiste was druk met haar haar en make-up bezig, en er liepen verder nog wat mensen in huis, druk bezig met hun eigen voorbereidingen. Na een aantal detail foto's was het voor mij tijd om naar Armand te gaan. Hij was iets verderop in Alkmaar bij zijn ouders. Ook hier kwamen herinneringen van vroegere jaren weer naar boven. Nadat Armand zijn pak had aangetrokken wat het tijd om Hilda op te halen.

Eindelijk was het zover, en konden ze elkaar in de armen sluiten. Eerst kreeg papa zijn dochters te zien, alvorens ook Hilda naar buiten kwam, en de eerste kus van de dag plaatsvond. 

Tijd om naar school te gaan. Natuurlijk wilde de kinderen van de klassen hun juf ook zien, en zo gingen we naar basisschool De Regenboog om de klassen te bezoeken. Altijd een lekkere chaos tot gevolg, maar altijd wel erg leuk. De kinderen hadden allemaal wat moois gemaakt en een lied ingestudeerd. Nadat iedereen op de foto met het bruidspaar was gegaan zijn we opweg gegaan naar Heiloo om alvast wat foto's te maken bij De Koepel. Hier zou later op de dag het Ja-woord klinken. Hier hebben we eerst wat groepsfoto's gemaakt en vervolgens nog een paar losse foto's. 

Ook zijn we nog naar de Baafjespolder in Heiloo gereden om hier ook diverse foto's te maken.

Helaas gaat de tijd altijd veel te snel, en moesten we wel terug naar De Koepel zodat het bruidspaar zich nog even kon voorbereiden op de komende activiteiten. 

De ceremonie was erg mooi. Er kan nog niet zo heel lang getrouwd worden op deze plek, maar het is zeker de moeite waard. Groots, ruim en vooral sfeervol. Zo kon ik mij helemaal uitleven :-) Op het einde van de ceremonie pakten de 2 bruidsmeisjes de microfoon en hadden ze voor papa en mama een liedje ingestudeerd. Heel lief en goed gedaan!

Tijd om alles los te laten voor het bruidspaar, en nu alleen nog maar genieten van een stuk taart, champagne en vooral veel felicitaties. Na de laatste groepsfoto's was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen, van alweer een hele mooie dag!