Huwelijk Thijs en Cassidy

 Heel kort voor hun huwelijk moesten Thijs en Cassidy zoeken naar een nieuwe fotograaf wegens vervelende omstandigheden. Gelukkig was ik beschikbaar en kon ik hun dag komen vastleggen. Heel spannend voor beide natuurlijk, omdat we elkaar niet kenden en we uit moesten gaan van een paar sms berichten en een telefoontje. 

Ze trouwden in het o zo mooie Bergen. In de Ruïnekerk om precies te zijn. Tot mijn verbazing was Rob, mijn favoriete ambtenaar ( Zo toch Rob? ;-) ), aanwezig om dit mooie bruidspaar in het echt te binden. Uiteraard gepaard met serieuze momenten, maar ook veel leuke momenten tijdens de ceremonie. 

Aansluitend was er een Kerkelijke inzegening. Cassidy komt oorspronkelijk uit Amerika, en hoe mooi was het om een keer een Amerikaanse dienst mee te mogen maken. Voor mij nog niet eerder gebeurt. Het was krachtig en precies waar het allemaal om draaide. 

De de ceremonies zijn we naar het Hof van Bergen gereden. Hier was de receptie, het diner en het feest. Tussendoor hebben we natuurlijk gebruik gemaakt van de mooie omgeving voor de trouwreportage. Hierna nog een aantal sfeerfoto's mogen maken om vervolgens het bruidspaar met rust te laten en te laten genieten van een super lekker diner en groots feest. Ondanks de korte voorbereidingen hebben we precies kunnen maken wat we wilden, en daar ben ik blij mee!