Huwelijk Sylvana en Nick

 

Sylvana en Nick heb ik op een bijzonder moment mogen ontmoeten. Hoewel, Sylvana eigenlijk. Zij was met een klein gezelschap aanwezig bij de trouwbeurs in Fort Westoever in Den Helder. Zij vulde daar een kaartje in en deed deze in een grote bus. Aan het einde van de dag werd haar kaartje uit de goed gevulde bus gehaald en hiermee heeft zij een halve bruiloft gewonnen. Een jurk, trouwauto, bloemen, taart, dj, allemaal dingen om de grote dag zo compleet mogelijk te maken. Ook ik deed mee met de verloting, en bij mij hebben ze hun trouwalbum gewonnen. Eigenlijk zouden Sylvana en Nick in 2019 willen trouwen, maar nu hoefden ze iets minder te sparen en konden ze nu al JA! tegen elkaar zeggen. 

Gelukkig hadden we ook een leuke klik met elkaar en dus vertrok ik zaterdan 14 juli 2018 vroeg naar Den Helder om deze mooie en bijzondere dag vast te leggen. Sylvana ontmoette ik bij de kapper, waar ze eigenlijk al klaar was. Voor de foto nog een paar spelden en haarlak extra in het haar gedaan en ik kon meteen door naar Nick. Ook Nick was al bijna klaar met aankleden. Nadat hij zijn pak helemaal aanhad ben ik naar Sylvana gereden, zij was inmiddels thuis en heeft netjes gewacht met het aantrekken van de jurk. Deze ging gemakkelijk aan en zo kon in terug rijden naar Nick om het op te halen. Altijd een voordeel als het bruidspaar dicht bij elkaar woont. 

Nu was het tijd voor de ontmoeting en de fotoreportage. Omdat alles zo snel en vlot ging, hadden we wat extra de tijd voor de trouwreportage. Dat krijg ik niet zo vaak, en dus konden we rustig onze gang gaan in Willemsoord. Spontaan mochten we nog bij MindsZ binnen foto's maken en was er zelfs nog tijd voor een patatje tussendoor. We hadden het heel slecht ;-)

Hierna nog wat foto's gemaakt met uitzicht op het water en door naar het Huisduiner Kerkje voor de ceremonie. De kerk was goed gevuld en de ambtenaar maakte er een mooie show van. Lekker luchtig en geen zware speech. Heerlijk. Na de ceremonie de groepsfoto's gemaakt en door naar Fort Westoever om te genieten van een heerlijke taart en wat te drinken. Omdat het zo'n mooie en warme dag was werd de taart spontaan naar buiten gebracht en verbleven we heerlijk aan het water om te genieten en te kletsen over deze mooie dag.

Na het diner begon het grote feest. Geen openingsdans dit keer, maar een heuse Salsa workshop werd er gegeven aan het bruidspaar en hun gasten. Super origineel! Het feest werd hierdoor meteen goed geopend en de DJ wist het af te maken. Nadat ik genoeg foto's had gemaakt heb ik afscheid genomen van dit lieve en leuke bruidspaar. Gelukkig kwam de prijs goed terecht!