Huwelijk Susan en Mark

Op 2 juli mocht ik het huwelijk tussen Susan en Mark uit Amsterdam vastleggen. Ze trouwden in Villa Clementine in Purmerend. Wat een romantische omgeving!

Enkele weken geleden zag ik een oproepje van Weddingplanner Romee Heister. Ik was nog beschikbaar en uiteindelijk hebben Susan en Mark mij uitgekozen als hun fotograaf voor de grote dag. Ze hebben hun huwelijk binnen 2 maanden weten te regelen, en was het even te kort dag om nog af te spreken, en dus volgde het kennismakings gesprek via Skype. Het klikte meteen, en zo stond ik op 2 juli op de afgesproken plaats.

Susan was zich nog aan het omkleden, en zo had ik rustig de tijd om een aantal details van de bruiloft al vast te leggen; de ringen, de trouwkaart, de tafelschikking, noem maar op. Alles stond er keurig bij, helemaal klaar om op de foto te gaan. Na de ontmoeting begon vrijwel meteen de ceremonie. Omdat we nog geen fotoshoot hadden gedaan is het aan het begin altijd even lasig om niet op te vallen, maar gelukkig ging het bruidspaar er ook goed mee om, en zo was het meteen een gezellige, losse sfeer, met hier en daar een traan. 

Het weer speelde prima mee, en de locatie leende zich voor romantische, lichte foto's, ideaal om er iets moois van te maken. En zo kon ik mij dan ook rustig uitleven. Na de ceremonie was het tijd voor taart en wat lekkers te drinken, om vervolgens een enkele groepsfoto te maken. Niet teveel, want ze wilden juist de losse sfeer vasthouden. Natuurlijk hebben we nog wel een klein rondje gedaan voor een enkele foto van alleen het bruidspaar, maar ook dit niet al te uitgebreid. Zo konden ze lekker genieten van hun dag en vooral van elkaar en van de familie en vrienden die aanwezig waren.

Na een heerlijke brunch was het helaas tijd voor het bruidspaar om verder te gaan naar de volgende locatie en voor mij om afscheid te nemen van dit lieve bruidspaar.