Huwelijk Serena en Rogier

Een paar maanden geleden hadden we al een loveshoot gehouden voor hun gastenboek, en nu op 29 april 2016 was het eindelijk zover!

Ik begon de dag bij Rogier, hij was thuis bij zijn ouders in Alkmaar. "Rustig" wachten op wat komen ging. Stiekem een beetje druk maken over het weer, het regende tenslotte flink, maar toch met z'n gebruikelijke grappen en grollen. Nadat hij zijn pak aanhad, ben ik naar Heerhugowaard vertrokken. Serena was in haar eigen huis. Ook hier waren de zenuwen goed te voelen, maar ook alles weer met een grote glimlach, ze hadden er echt zin in!

De jurk ging makkelijker aan dan gedacht, en dus was het wachten op Rogier. En maar wachten, en maar wachten. Ze wilde hem toch wel erg graag zien, maar toch nog maar even wachten.... Buienradar gaf nog zo'n 10 minuten regen aan. En inderdaad het werd droog, en dus kon Rogier samen met Fiene hun Serena ophalen. De spanning vloog eraf en nu was het alleen nog maar genieten.

Voor de fotoshoot zijn we eerst in Alkmaar bij het hertenkamp geweest, om vervolgens nog de oude binnenstad van Alkmaar aan te doen. Tussendoor nog even bij ouders en schoonouders langsgereden om daar ook nog wat foto's te maken.

Na een lekker broodje zijn we richting Obdam gereden. Onderweg nog wat foto's gemaakt bij de molens. Het bruidspaar bleef hier even met de auto wachten, zodat ik eerst richting het Brakenkerkje in Obdam kon gaan. Hier kon ik kennis maken met de ambtenaar, en vervolgens het bruidspaar opwachten.

De ceremonie was ontspannen met veel lachen en af en toe een traan. Direct na de ceremonie was er taart en champange, het feest moest gevierd worden!

Na een korte receptie zijn we terug naar Alkmaar gereden. Een korte fotoshoot rond de molen van Piet gemaakt, zodat de gasten eerst naar de Vestibule kon gaan, en het bruidspaar niet als eerste aan zouden komen. 

Na een lekker diner was het tijd om te gaan feesten. Ik mocht een deel van het feest ook vastleggen. De sfeer bij de gasten zat er ook meteen goed in, en de voetjes gingen dus ook al snel los op de dansvloer.

Al met al weer een hele leuke en bijzondere dag!