Huwelijk Saskia en Mark

Dat trouwen helemaal niet uitgebreid hoeft te zijn bewijzen Saskia en Mark. Hun grote, kleine, dag was op 23 september 2016.

Ik begon de dag in Heiloo, alwaar het complete bruidsgezin aanwezig was. Iedereen was er al klaar voor, en ze hadden zin om te beginnen, dus snel naar buiten voor de eerste familiefoto's. Daarna in de buurt een aantal foto's gemaakt, om vervolgens het bos van Heiloo op te zoeken. Ook de trouwreportage hoefde niet heel uitgebreid, gewoon een paar mooie foto's van het gezin, het bruidspaar en natuurlijk met de familie.

Nadat we alles erop hadden staan zijn we naar Broek op Langedijk gereden voor de ceremonie. Deze was in Museum BroekerVeiling. Ook dit simpel en losjes in elkaar gezet, een goede vriendin van het bruidspaar was de BABS, hoe persoonlijk wil je het maken?! 

Na de ceremonie de laatste groepsfoto's gemaakt en was het tijd voor een stuk taart. Hiermee zat mijn deel van deze mooie middag er alweer op. Heerlijk om mee te maken dat het ook zo kan, en dat het helemaal niet standaard en uitgebreid hoeft te zijn!