Huwelijk Samantha en Barry

Trouwen in Coronatijd, het blijft een uniek iets. Ook voor Samantha en Barry was het allemaal even anders dan anders, maar ze lieten zich niet uit het veld slaan, en hadden een super toffe dag in elkaar gezet. En nog unieker, de hele dag was zonder ceremonie, maar wel met alles wat ze wilden doen. Hoe bijzonder en gaaf!

In de ochtend werd ik verwacht bij het ophaal moment. Dat deed Barry in stijl, ze hadden een hele toffe Aston Martin DB11 kunnen lenen van een bekende. Als sportauto liefhebber gaat mijn hart dan natuurlijk ook even wat sneller kloppen. Maar goed opletten, want er moet natuurlijk wel gewoon gewerkt worden :-)

Na de ontmoeting zijn we naar Robacher's Watermolen in Hauwert gereden. Hier zou eigenlijk de ceremonie plaatsvinden vandaag. Maar hoe tof dat we er evengoed hele mooie foto's konden maken. De zus van de bruid had nog een kleine verrassing geregeld, er stonden een paar mooie letters met I DO klaar om ook op de foto gezet te worden. We hadden lekker de tijd om hier foto's te maken, het weer speelde mee, dus ik had niets te klagen. Na de fotoshoot zijn we naar huis gereden voor een lekkere lunch. Inmiddels waren ook directe familieleden aangekomen om samen lekker te kunnen eten met elkaar. Na de lunch zijn we naar CarCenter in Wognum gereden. Hier stond een driftauto klaar om een paar toffe, unieke, foto's te kunnen maken. Voor deze shoot hebben we ook de drone ingezet, zodat we de foto's nog specialer konden maken. Gelukkig had het bruidspaar de volste vertouwen in de coureur, hij ging met zijn auto driftend om hun heen rijden! Na 2 setjes banden erdoorheen gejaagd te hebben was het tijd om heelwaards weer naar het huis van Samantha en Barry te gaan, hier was een kleine 'ceremonie' georganiseerd en was het tijd voor een heerlijk stuk taart. 

Al met al een hele mooie en bijzondere dag. Het feest en de ceremonie komt later wel als het allemaal weer echt mag, maar om heel eerlijk te zijn hebben we het vandaag niet eens echt gemist. En dat is toch knap van het bruidspaar om de dag zo in te delen!

Driftauto bruidspaar

Driftauto Carcenter Wognum

I DO grote letters

Robachers Watermolen

Trouwringen blauwe bloemen detail

Aston Martin trouwauto

Velgen poetsen trouwauto met bruidsjurk

Driftauto om bruidspaar dronefoto