Huwelijk Sabine en Harco

Alles, maar dan ook echt alles wat Sabine voor ogen had als ideale man.. daar voldeed Harco 100% niet aan :-). Maar toch stonden ze op 2 juni 2017 letterlijk in het huwelijksbootje. Dat Harco toch die ene speciale was voor Sabine was maar al te duidelijk. In zowel de voorgesprekken als op de dag zelf, de liefde spatte eraf tussen die 2!

Anders dan anders, begon ik het verhaal pas halverwede de dag, en dat had alles te maken met het feit dat het bruidspaar uit Brabant richting Noord-Holland kwam. In de ochtend werden de foto's gemaakt door Lotte. Ze studeerd aan de Fotovakschool van Amsterdam, en komt uit de buurt. We hadden afgesproken in Alkmaar bij een grafittimuur. Ze hadden het al helemaal bekeken, en deze foto's moesten echt gemaakt worden, gelukkig stond hun favoriete tekening nog op de muur, en dus konden we beginnen. Hierna zijn we naar Museum BroekerVeilig gereden; de trouwlocatie van vandaag. Nog voordat de genodigden er waren konden we hier de fotosessie afronden.

Na de fotosessie is het bruidspaar even wat gaan drinken en opfrissen, en ik ben bij het museum gebleven om de gasten op de foto te zetten. Nadat iedereen er was, liet het bruidspaar nuet lang meer op zich wachten. En dus konden ze eindelijk officieel JA tegen elkaar gaan zeggen. Een goede vriend van het bruidspaar was de ceremoniespreker. Het was 1 groot feest, wat was dit geweldig! Het officiele gedeelte werd door de BABS gedaan, en nu waren ze dan eindelijk officieel getrouwd!

Het bruidspaar had gekozen om geen ringen uit te wisselen, maar een boom te planten ter herinnering aan deze bijzondere dag. Bij de boom werd er gezelig wat gedronken en genoten van een sweet table. Na een paar groepsfoto's zijn we naar de rondvaartboot gegaan om een rondvaart te maken door de 1000-eilanden. Om vervolgens aan lange tafels heerlijk te genieten van een BBQ.

In de tussentijd heb ike en aantal foto's bewerkt, zodat deze getoond konden worden aan de feestgasten. Ik ben gebleven tot de openingsdans, en hierna was het helaas alweer tijd om afscheid te gaan nemen, en het bruidspaar heerlijk verder te laten genieten van hun liefde.