Huwelijk Roos en Bart

Roos en Bart ken ik al heel lang. Mijn vrouw tolkte regelmatig voor Roos, onze katten komen bij Roos vandaan, Ze zijn op onze huwelijk geweest, en nu stonden ze eindelijk zelf in het middelpunt.

Roos en Bart wilden wat anders dan anders, geen traditionele bruiloft, maar echt iets wat bij hun past, en zo ging ik op vrijdag 5 augustus richting Zuidoostbeemster. Ze hadden gekozen voor een heuze festival/ vintage bruiloft. Inclussief tentjes, strobalen, kampvuurtjes, eigen gemaakte hapjes en drankjes, en niet te vergeten een rodeostier. Super ingrediënten om er een bijzondere dag van te maken!

Roos en Bart kwamen niet veel later dan mij aan, zo kon ik al even rondkijken op het terrein om de sfeer te proefen. Kijken wat er allemaal al te zien en te doen was en natuurlijk om al wat sfeerfoto's te maken.

Nadat ook de eerste gasten waren geärriveerd kwamen ook Roos en Bart uit hun woonwagen tevoorschijn. Na vele handjes, gebaren en kussen zijn we begonnen met de eerste groepsfoto's. Zowel geposeerde als lekker los, het kon en mocht allemaal. Tijd voor een heerlijke lunch, en wachten op de overige gasten. Nadat iedereen positie had ingenomen maakten Roos en Bart nogmaals hun entree, dit keer spectaculair op de motor. Ook de ceremonie was losjes en vooral gezellig. Precies zoals het in het plaatje pastte van het thema.

Natuurlijk mocht na de ceremonie de groepsfoto niet ontbreken. Hierna barstte het feest helemaal los. De gasten konden spelletjes doen, lekker eten, kletsen, noem maar op. Tussendoor kwam de foodtruck aangereden met een grote BBQ, en dit maakte het nog completer dan het al was.

Ook tijdens het feest bleef de sfeer er goed inzitten. We hadden mazzel met een mooie zonsondergang, en hiervoor moest ik het bruidspaar natuurlijk even storen en ze uit het feestgedrang halen om hiervan gebruik te maken.

Ik bleef tot de late uurtjes erbij om de sfeer vast te leggen, en ik heb me geen moment verveeld!