Huwelijk Romy en Marco

Op 16 juni 2017 zeiden Romy en Marco JA! tegen elkaar in de Dorpskerk van Zwaag. 
Maar voor het zover was, ging er natuurlijk eerst nog flink wat voorbereidingen aan vooraf.

Marco was thuis en Romy bij haar ouders thuis in Berkhout. Het was redelijk dicht bij elkaar, voor mij ideaal om heen en weer te reizen tussen beide locaties, en zo van beide hun voorbereidingen vast te leggen.

Na de ontmoeting zijn we naar Hoorn gereden voor de trouwreportage. Uiteraard mochten de haven en de hoofdtoren niet ontbreken. Wat het nog bijzonderder maakte vandaag, was de kruittoren, hier hadden de ouders van Marco ook hun trouwfoto's laten maken. Na de fotoshoot zijn er richting de Dorpskerk van Zwaag gereden. Hier was tijd voor een heerlijke lunch en het bruidspaar kon zich even opfrissen voor de ceremonie.

De kerk zat goed vol, dat levert altijd mooie plaatjes op. De ceremonie was ook losjes, dat leverde met de kinderen die er waren ook mooie plaatjes op. Na de ceremonie hebben we nog de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, en daarna zijn we terug gereden naar het ouderlijk huis van de bruid. Hier werd de bruidstaart opgegeten en was het tijd voor een bbq. Het was een super dag, de foto's zeggen genoeg!