Huwelijk Rianne en Hugo

16 september 2017, de grote dag van Rianne en Hugo. 

Ik dacht inmiddels alles al meegemaakt te hebben, maar Rianne en Hugo wisten mij (en vast veel van hun gasten) te verrassen. Live muziek kan ik iedereen aanraden tijdens de ceremonie, maar een heus concert? Nee, dat had ik nog niet meegemaakt, en wat was het gaaf! De gasten kregen een uitnodiging om al vroeg in het Witte Kerkje van Heiloo te zijn. Hier stonden de Beatles een optreden te geven. De hele kerk stond te swingen op de bekende deuntjes, hoe gaaf!

Maar voordat wij naar de kerk gingen, gebeurde er natuurlijk al heel wat. Het aankleden, de ontmoeting, een fotoshoot, lunchen, langs school (ja de kleuters kwamen speciaal op zaterdag naar school om hun Juf Rianne te zien stralen in haar jurk). En toen was daar het moment, waar alles voor geregeld was... Het moment om JA! tegen elkaar te zeggen. Op "All You Need Is Love" kwam het bruidspaar één voor één de kerk binnen. Hugo met hun zoontje en Rianne aan de arm van haar vader. De ceremonie was kort maar krachtig. Alles werd verteld en gedaan op een leuke manier, en dat met een combi van de livemuziek. Het plaatje klopte.

Na de ceremonie zijn we nog een aantal foto's gaan maken in Heiloo. Ook dit was niet al te lang, we hadden nog een reis voor de boeg. Het feest ging namelijk verder bij de Kalkovens in Huizen. Nadat alle foto's erop stonden ben ik terug naar huis gereden, met een glimlach van oor tot oor. 

Credits:

Visagie - Maaike Brakenhoff
Kapper - Rob Offerman
Fotolocatie(s) - Ringers Alkmaar, Heiloo, Huizen
Trouwlocatie - Witte Kerk Heiloo
Muziek - The Beatles Revival CZ
Feest Locatie - Fletcher Hotel Huizen - Kalkovens