Huwelijk Renée en Patrick

Op 28 augustus was het de grote dag van Renée en Patrick. 

 

In alle vroegte ging ik naar Alkmaar om bij Patrick thuis zijn voorbereidingen vast te leggen. Hij zat nog lekker aan het ontbijt, hoewel hij geen hap door zn keel kreeg was het toch gezellig kletsen over van alles en nog wat. Heerlijk om die gezonde spanningen te zien. Het was nog even wachten op zijn pak, om deze vervolgens aan te trekken. Nadat dit erop stond ben ik naar Akersloot gereden. Renée was bij haar ouders thuis. Hier kon ik rustig de details van de sierraden fotograferen. Ondertussen zaten de vrouwen nog in de stoel voor de visagie. Na een heerlijk kopje soep was het tijd om de jurk aan te trekken en te wachten op Patrick. Gelukkig duurde het niet lang en de first-look was in de tuin. Een mooi en bijzonder moment. Nadat iedereen tot rust was gekomen is het bruidspaar in mijn auto gestapt en zijn we naar Alkmaar gereden voor de fotoshoot. Tussendoor nog even gestopt bij het Alkmaardermeer om vervolgens door te reizen.

De rest van de fotoshoot hebben we gehouden in de oude binnenstad. Hier hebben we natuurlijk genoeg mooie plekken. Nadat alles erop stond is het bruidspaar in een boot gestapt en naar de trouwlocatie gevaren; Het Ijkgebouw. Wat is dit een toffe locatie geworden! Trouwen deden ze in de tuin, samen met familie, vrienden en alle dierbaren om hun heen. De zon kwam lekker door, en wat hadden we nog meer te wensen?

Nadat het bruidspaar aan tafel is gegaan, heb ik de laatste foto's gemaakt en zat mijn taak er helaas alweer op. Met een glimlach ben ik terug gelopen naar mijn auto, het was een super dag!