Huwelijk Priscilla en Stef

Na lang aftellen was het op 30 september dan eindelijk zover. De grote dag van Priscilla en Stef. Ook dit was weer een speciale dag, want ik mocht voor dit bruidspaar ook hun trouwkaart ontwerpen en een gastendoek in hetzelfde thema. Het leuke is dajhe bruidspaar door alle gesprekken nog beter hebt leren kennen, en dus precies de sfeer weet te vinden die bij hun past; losjes, gekke foto's en vooral veel humor op de dag. Nou dat kwam goed!

Ik begon de dag bij Priscilla, zij was thuis bezig met de voorbereidingen. Tussendoor naar Stef gereden, die lekker rustig aan deed. Rustig aan de bloemen ophalen, rustig aan omkleden, geen haast en vooral niet druk maken :-). Natuurlijk moest ik ook weer terug naar Priscilla om daar de laatste details vast te leggen, dus de koffie moest ik helaas overslaan. 

Tijd voor de ontmoeting, stiekem toch wel heel spannend voor beide, maar dat hoort er gelukkig ook bij. Nadat iedereen de rust weer had gevonden zijn we in de auto gesprongen richting Groet om daar in de duinen de foto's te maken. We hadden mooi weer, een lekker zonnetje, maar vooral hele mooie blauwe luchten met witte wolken. Dit in combinatie met een mooi bruidspaar, wat had ik nog meer te wensen?

Na de fotosessie zijn we naar Hotel Merlet in Schoorl gereden. Hier zou later op de dag de ceremonie plaatsvinden, maar eerst even lekker rusten op de hotelkamer. Lekker lunchen, wat drinken en tussendoor foto's maken op de kamer. Ook hier mocht het weer lekker gek, met als hoogtepunt een foto op het duotoilet, hilarisch!

De dag was natuurlijk allemaal georganiseerd voor het JA-woord, en nu was het dan eindelijk zover. Na de ceremonie nog een paar groepsfoto's gemaakt en natuurlijk van het aansnijden van de bruidstaart. Hierna ging het bruidspaar verder met het programma en was het voor mij tijd om afscheid te nemen van alweer een super mooie dag.