Huwelijk N&J

Op 22 april 2017 zat ik al vroeg in de auto om naar N&J af te reizen in Utrecht. Ook vandaag was het weer een weerzien van bruidsparen die ik in het verleden al op de foto mocht zetten. Altijd een positief gevoel als je naam zo wordt doorgegeven :-)

Ik begon de dag bij J die zich thuis met de poezen aan het voorbereiden was. Een tikkeltje zenuwachtig op de dingen die komen gingen, maar gelukkig was ik er en kon zijn dag ook beginnen. Dat blijft toch vaak een nadeel van een man... wachten wachten en nog eens wachten. Nadat Joren zijn pak had aangetrokken ben ik naar N gelopen, zij was bij haar ouders thuis al bijna klaar met het aantrekken van de jurk. Ook hier de laatste details vast kunnen leggen. Tijd voor de ontmoeting. 

N&J hadden gekozen voor een speciale ontmoeting, op de brug voor het huis van de ouders van N. De spanning was goed af te lezen op de gezichten, maar erg leuk om het op deze manier te doen! Familie en vrienden stonden op de achtergrond te kijken, en ik had de ruimte om beide goed vast te leggen. Na de kus kwam de ontlading en kon de dag echt beginnen. Het weer speelde mee, dus konden we een leuke wandeling maken door Utrecht en kijken wat we odnerweg tegenkwamen voor mooie foto's. Nou is dat in Utrecht niet moeilijk om te vinden, dus we konden ons lekker uitleven. Tussendoor had het bruidspaar nog een tafeltje gereserveerd om te genieten van een heerlijk hamburger bij "Meneer Smakers". Dit vertaalde precies hoe de dag verliep, losjes, netjes, speels en vooral hun dag. Heerlijk!

Na de lunch zijn we doorgelopen, echter begon het te regenen en zijn we doorgelopen naar de trouwlocatie van vandaag: Karel V in Utrecht. Hier konden we even schuilen voor de regen, genieten van een kop koffie en binnen een aantal foto's maken. Gelukkig regende het niet al te lang en konden we daarna nog in de tuinen een aantal foto's maken. Natuurlijk niet al te lang, want er stond nog iets speciaals op het programma vandaag: JA tegen elkaar zeggen. De ceremonie was mooi en bijzonder. Een lach en een traan lagen dicht naast elkaar, maar de liefde voerde de boventoon en dus stonden ze na 45 minuten als man en vrouw op het bordes voor de groepsfoto. Het duurde even, maar iedereen paste er goed op :-)

Tijdens de receptie veel sfeerfoto's gemaakt en groepsfoto's van en met de gasten. Na de receptie zijn we naar "Oudaen" gelopen. Onderweg nog gestopt bij een paar locaties die we tijdens de regenonderbreking hadden misgelopen, om vervolgens te genieten van een heerlijk diner. Voor mij was het tijd om afscheid te nemen van deze dag en het bruidspaar met rust te laten en te laten genieten van de avond die nog zou komen.