Huwelijk Miranda en Michel

Van een bruiloft, komt een bruiloft? Misschien wel. In ieder geval hadden Miranda en Michel mij al 2 keer eerder aan het werk gezien bij vrienden die trouwden. Ook bleek nog eens dat we de dezelfde interesse hadden; autosport en dan Formule 1 in het bijzonder. Dat geeft een leuke band, en zo voelt het of je elkaar al jaren kent, en zo gingen we dan ook de trouwreportage in.

Ik begon de dag bij Miranda thuis in Alkmaar. Ze werd nog een beetje mooier gemaakt door de visagiste en de kapster, lekker optutten, en wachten op wat komen zou gaan. Na een aantal details vastgelegd te hebben ben ik naar Michel gereden. Hij was een stukje verderop zich aan het voorbereiden bij zijn ouders thuis. Ook hier flink wat details kunnen vastleggen. Het blijft mooi om het verschil te zien tussen bruid en bruidegom. Wat hebben wij mannen het toch makkelijk :-).

De trouwauto stond al om de hoek te wachten. Wederom mocht ik samenwerken met RollsRent uit Heemskerk. Zo zien er elkaar een jaar niet, en zo hebben we 3 bruiloften kort achter elkaar waarbij we samen een mooie dag voor het bruidspaar mogen verzorgen. Een goede vriend van Michel mocht ook voor chauffeur spelen, een kleine verrassing voor de ouders van Michel.

Tijd om de bruid op te halen, en door te gaan naar de fotolocatie. Ondanks het scherpe zonnetje, hebben we toch wat moois kunnen maken in de duinen van Schoorl. Eerst bij het Bezoekerscentrum, en daarna nog achter de Bokkesprong in Groet. De heide stond prachtig in bloei, de lucht was soms net even te scherp, maar het leverde mooie plaatjes op. Ook hebben we hier een paar groepsfoto's gemaakt met de familie.

Het was tijd geworden om verder te gaan met het programma. De volgende locatie vond plaats in Woerden. Een bekende plaats voor mij en voor de Bruid. Hier was ze geboren en wilde ze ook graag trouwen in het Kasteel van Woerden. Ik was er vaak langsgereden, maar nog nooit binnen geweest. De ceremonie was mooi, met herkenbare stukjes in de speech van de ambtenaar, en ook de bekende gezichten waren erbij.

Buiten, na de ceremonie een paar groepsfoto's gemaakt en omdat we tijd overhadden, ook nog een extra fotoshoot ingelast in Woerden. Speciaal voor Miranda :-).

Na de laatste fotoshoot zijn we verder gereden naar Kamerik. De borrel en het diner vond plaats bij Kamerijck. Op deze locatie was ik al een aantal keer geweest met andere bruidsparen, dus hier kon ik goed de weg. Na een aantal sfeerfoto's en stiekem nog wat groepsfoto's was het voor het bruidspaar tijd om aan tafel te gaan voor een heerlijk diner en voor mij tijd om afscheid te nemen van deze mooie en leuke dag!