Huwelijk Melissa en Pieter

Melissa en Pieter had ik een paar weken terug leren kennen via Leon Hoes van HoesTailors, een collega uit de trouwbranche en een goede vriend van het bruidspaar, tevens hun ceremoniemeester. Het gesprek was heel gezellig en zo stond ik op 26 augustus bij Melissa thuis waar ze zich aan het voorbereiden was op de grote dag. Het was een gezellige meidenboel. Tijd om dus even naar de mannen te gaan om te kijken hoe het daar verliep. Zoals verwacht, was het bij Pieter heerlijk rustig, tijd voor een bakkie koffie en wachten op wat komen ging. Natuurlijk kon het niet te relaxed zijn, want ja, er moest natuurlijk getrouwd worden vandaag!

Dus op naar Melissa om haar op te halen en richting de fotolocatie af te reizen. Het bruidspaar had gekozen voor de molen tussen Alkmaar en Egmond. Bekend terrein voor Pieter, hier keek hij altijd op uit in zijn jeugd, toen hij nog op de boerderij van zijn ouders woonde. Een prima plek om foto's te maken. De kids vonden het ook super. Dieren, bruggen en veel gras, wat willen ze nog meer.

Nadat we alle foto's gemaakt hadden zijn we naar de trouwlocatie gereden. Ze trouwden in Het Hertenkamp in Alkmaar. Eerst de ceremonie en vervolgens gezellig borrelen en eten. Een gezellige losse sfeer, waarbij niets moest en alles kon.

Al met al een heerlijke dag, met een heel mooi resultaat!