Huwelijk Marjolijn en Alexander

Met het huwelijk van Marjolijn en Alexander is mijn trouwseizoen 2018 begonnen, en dat met een super leuk en lief bruidspaar!
Enkele weken geleden heb ik kennis gemaakt met Marjolijn en Alexander, en het bleek dat we heel lang bij elkaar om de hoek hebben gewoond, maar toch elkaar niet bewust hebben ontmoet in die jaren. Toch bijzonder om elkaar dan nu tegen te komen.

Vandaag begon ik bij Alexander in Alkmaar. De laatste voorbereidingen voor de grote dag waren in volle gang. Hij kon niet wachten om zijn Marjolijn te zien, en dus zijn we snel naar de overkant van de weg gelopen om zijn bruid op te halen. Voor beide eindelijk een momentje om de zenuwen los te laten en samen te genieten van de dingen die komen zouden gaan. 

Voor de foto's zijn we naar het Geesterambacht gereden. Ondanks de wind en de kou hebben we hier een aantal mooie foto's kunnen maken, om de fotosessie daarna voort te zetten bij museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk.

Hier vond ook de ceremonie plaats. Zwingend kwamen ze op de boot het afmijnlokaal binnen. Om vervolgens volmondig JA! tegen elkaar te zeggen. Hierna was het tijd voor een heerlijke taart en lekkere bubbels. Tussendoor de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt. Hierna was het alweer tijd om afscheid te nemen van het bruidspaar, zij gingen het feest voortzetten thuis.