Huwelijk Lysette en Patrick

Keuzes

Soms moet je als man zijnde keuzes maken... Want wat als je 2 liefdes in je leven hebt? Ga je dan voor een leuke vrouw, met humor en die er ook nog eens leuk uitziet. Of kies je voor je andere stoere chick met haar lekkere rondingen....Met beide heeft Patrick lief en leed gedeeld, dus het is een lastige keus. Een keuze die wij niet kunnen maken. Maar was het echt zo lastig?

Het beste van beide

Maar gelukkig is de keuze gevallen voor zijn grote liefde Lysette, en krijgt de Subaru een belangrijke rol deze dag. Want ja, als coureur hou je ook heel veel van je auto. De elementen van de auto hebben we terug laten komen in de reportage. Zo heeft Patrick, samen met de kids zich aangekleed in de garage waar de auto staat. Vandaag was niet alleen de auto het middelpunt. Wat op het laatste moment gelukt is om op te halen was de oude motor van de vader van Patrick. Hij mag er helaas niet meer bij zijn vandaag, maar zo konden we hem extra eren met dit speciale item. Hoe mooi en bijzonder wil je het hebben.

Trouwen in de tuin

Ook Lysette was zich aan het omkleden, gewoon lekker in hun nieuwe huis. Bijna alles vond thuis plaats. Zo gingen ze later op de dag trouwen in de eigen tuin en mocht de BBQ ook echt niet ontbreken vandaag. Hoe lekker en luxe is dit om allemaal thuis te kunnen doen. Het gaf wat stress, want ja, ze wonen er nog maar een maand, en er moest wel veel gebeuren in de tuin om het allemaal mogelijk te maken. Hoe fijn is het dan dat je de juiste mensen om je heen hebt die je graag helpen om het mogelijk te maken.

Feest bij de buren

Omdat het toch wel koud is nog in de avond uren hebben ze het feest gehouden bij de "buren" een cafe op loopafstand van hun huis. Hier werd tot in de late uurtjes gedanst en gefeest. Ik mocht de avond ook vast leggen en had de Photobooth meegenomen. De gasten kwamen lekker los, en volgens mij heeft het bruidspaar heerlijk genoten! Al met al was het een geslaagde dag.