Huwelijk Lorraine en Arno

In omgeving Hoorn vond op 6 mei 2016 een bijzondere bruiloft plaats. Het leek bijna op een interland tussen Nederland en Engeland. Een dag met een lach, een traan, gecombineerde vlaggen, vuurwerk en een heel mooi bruidspaar. Genoeg ingrediënten om er een mooie dag van te maken.

Het was een zomerse dag, vorige week hagelde en regende het nog, nu was het bijna te zonnig en te warm, als fotograaf moet je natuurlijk altijd wat te klagen hebben over het weer. Het bruidspaar was er helemaal tevreden mee, en wij natuurlijk stiekem ook. 

We begonnen de dag om 10.30 uur bij Lorraine. Zij was thuis bij haar schoonouders. Saskia Bisschop van www.saskiahaarstyling.nl was al druk bezig met het haar van de bruid. Altijd weer apart om te zien wat voor moois ze ervan weten te maken, vooral als je tussendoor ziet wat voor chaos ze er eerst van maken :-). Het levert natuurlijk ook geweldige foto's op. Een beetje stress om haar heen, schoonmoeder hoopte dat alles schoon genoeg was voor de foto's, en schoonpa zat rustig de krant te lezen. Lorraine maakte zich nergens druk over. Tijd om eens te kijken hoe de sfeer bij de bruidegom was...

Nou een compleet andere sfeer :-). Familie en vrienden die van kamer naar kamer liepen, net te laat waren bij de badkamer, kleding niet konden vinden... maar verder heel gezellig :-). Arno trok zich nergens iets van aan, deed zijn ding, met af en toe een glimlach van de zaken om hem heen. Nadat we ook hier flink wat sfeerfoto's hebben gemaakt was het weer tijd om naar Lorraine te gaan. Zij was klaar om haar jurk aan te trekken, en hier hebben we ook weer wat mooie details van kunnen maken. Een voordeel van 2 fotografen is dat  ik terug kon naar Arno om hem op te halen. Elisa bleef bij de bruid.

Na de ontmoeting zijn we naar de fotolocaties gereden. In Hoorn natuurlijk bij de hoofdtoren in de haven geweest, bij het Julianapark en ook de Oosterpoort mocht niet ontbreken. 

Nu was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag. In het Statenlogement vond de ceremonie plaats in 2 talen. De ambtenaar deed aardig zijn best, maar gelukkig hadden alle gasten een vertaling gekregen. De ceremonie was mooi, en intiem. Een lach en een traan maakte het sprookje compleet.

Tijd voor een borrel en een feest, het grote genieten kon beginnen. Op naar Van der Valk in Hoorn, alwaar wij bleven tot het bruidspaar aan tafel ging, en wij weer een hele mooie dag hebben mogen vastleggen.