Huwelijk Liberty en Mathijs

Op de valreep van dit gekke jaar toch nog een bruiloft. Op maandag 28 december 2020 vond het huwelijk plaats tussen Liberty en Mathijs.
In de vroege ochtend melde ik mij bij Liberty, zij was zich aan het voorbereiden in Noord-Scharwoude. Kleine kriebels waren voelbaar, vandaag was dan toch de grote dag waar ze naar uit hadden gekeken. Het bleef tot op het laatste moment spannend of vandaag wel door kon gaan, maar gelukkig kwam het groent licht vanuit de gemeente. Natuurlijk ben ik ook bij Mathijs langsgereden om zijn voorbereidingen vast te leggen. 

De fotoshoot hielden we in Groet. Ondanks dat het heel koud was, hadden we wel geluk. Een klein zonnetje kwam af en toe even gluren, maar het belangrijkste het was droog. Een dag ervoor raasde er nog een flinke wind over het land, met flink veel regen en hagelstenen, dus we mochten over de kou echt niet klagen. Tussen de foto's door kon Liberty een warme jas aan trekken.

Na de fotoshoot even langs huis voor een kop lekkere warme soep, even de koude vingers en neuzen ontdooien voordat ze echt JA tegen elkaar zouden zeggen. De huwelijksvoltrekking was bij het Oude Regthuis in Oudkarspel. Een super mooi en romantisch plekje, wat zich prima leende voor een klein gezelschap, want ja het enige wat vandaag echt niet mocht en kon was om iedereen uit te nodigen. Maar lang leve de techniek! Met 3 telefoons waren er livestreams op verschillende kanalen mee te bekijken.

Na het ja-woord hebben we de laatste foto's gemaakt en was het tijd om met een tevreden gevoel terug naar huis te rijden. Wat een fijn bruidspaar, en wat een mooie dag!