Huwelijk Leonie en Stefan

Afgelopen zaterdag, 16 juli 2016, was de grote dag van Leonie en Stefan. Het bruidspaar is via Simone Ligthart bij mij terecht gekomen, een goede vriendin van Leonie en 1 van mijn visagistes uit de studio. Simone was ook nog eens de chauffeur van vandaag; ze had een Limousine van Big-Limo meegenomen voor vandaag.

Ik begon bij Leonie thuis. Ze was net terug van de kapper en het was tijd om de visagie te laten verzorgen, natuurlijk ook weer door Simone. Laagje voor laagje werd er aangebracht. Na een aantal detailfoto's gemaakt te hebben, ben ik naar Stefan gereden. Hij was iets verderop in Heerhugowaard zich aan het voorbereiden. De sfeer was ook hier fantastich, veel grappen en grollen, heerlijk om mee te maken. Het was ook een voorbode van wat komen ging.

Nadat Stefan zijn pak aanhad en we een aantal groepsfoto's gemaakt hebben, ben ik terug gereden naar Leonie. De laatste details kunnen vastleggen van het aantrekken van de jurk, om vervolgens te wachten op Stefan of hij echt zijn bruid kwam ophalen. Gelukkig liet hij niet lang op zich wachten en konden ze elkaar snel in de armen sluiten. 

Tijd voor de volgende stap; het maken van de trouwreportage. Het bruidspaar had gekozen voor de duinen in Groet. Dit gebied behoort tot 1 van mijn lievelings locaties. Je hebt hier alles: groen, zandplaten, hoogteverschillen, ideaal om een mooie reportage te kunnen maken. Ook hier mocht het lekker gek, en dat hoef je maar 1 keer te vragen. De meest leuke, aparte en gekke foto's wisselden elkaar af, met natuurlijk ook wat "normale" foto's om het af te maken. Op het einde nog wat foto's bij de kerk en bij de auto gemaakt. Het was echter tijd om terug te keren naar Heerhugowaard, want het draaide natuurlijk allemaal om het Ja-woord vandaag. Ook de ceremonie was losjes en hier en daar een grap. Precies zoals bij het bruidspaar past.

Na afloop nog een paar groepsfoto's gemaakt, om vervolgens afscheid te namen van dit super bruidspaar :-)