Huwelijk Karin en Vincent

Ook dit weer kwam het gezegde uit. Van een bruiloft komt een bruiloft, en weer mocht ik deze verzorgen. Helemaal bijzonder blijft het dat je de trouwfoto's mag verzorgen van meerdere personen uit 1 gezin. In mei 2015 trouwden Barbara en Jos, en nu was het de beurt aan Karin en Vincent. De zus van Jos.

En zo stond ik op 16 september 2016 om 12 uur op de stoep bij Vincent in Alkmaar. Ook vandaag was het weer behoorlijk warm, en de luxe was dat hij zich buiten kon omkleden. Warm, maar beter te doen dan binnen. En bijkomstig voordeel, ook nog eens mooier voor de foto's ;-).
Het was gezellig druk, familie en vrienden waren aanwezig om hem aan te moedigen, maar vooral om met elkaar gezellig te kletsen en voor te bereiden op de grote dag. Karin was nog bij de kapper en zou een belletje geven als ze onderweg was naar haar ouders. Hier was een weerzien van de ouders, die nu met wat meer ervaring dan vorig jaar de dag aan het voorbereiden waren.

De jurk ging gemakkelijk aan, en dus was er geen sprake van stress. En zo hoefde Vincent niet al te lang te wachten om zijn bruid op te halen in Noord-Scharwoude. Na de ontmoeting is het bruidspaar meteen richting het Gemeentehuis van Alkmaar gereden voor de ceremonie. Aangezien er werkzaamheden waren in de stad, kwam het bruidspaar lopend aan, dit geeft toch ook wel een heel mooi effect. De overige genodigden stonden ze al op te wachten, en niemand kon wachten om het Gemeentehuis in te gaan.

De ceremonie was kort maar krachtig. Precies waarvoor ze met z'n vijfen kwamen: Trouwen met elkaar. Niet alleen papa en mama, maar ook met het gezin. Na de ceremonie een aantal familiefoto's gemaakt op de trap. Vervolgens de auto's weer opgezocht en doorgereden naar de fotolocatie. Het bruidspaar had gekozen voor het parkje bij de Molen van Piet. Groen, water, hoog en laag mogelijkheden, mooie doorkijkjes en alles makkelijk bereikbaar. Ik kon mij dan ook prima uitleven. De kids waren ook in voor wat gekke foto's, helemaal leuk!

Het diner was bij Hof van Sonoy in Alkmaar. Hier heb ik tijdens het diner een aantal foto's ontwikkeld die op de tv getoond konden worden. Een mooie binnenkomer voor de avondgasten. Tussendoor natuurlijk wat sfeerfoto's gemaakt van het diner en uiteindelijk van het feest.

Tijdens het feest kwamen er nog een paar oude bekende bruidsparen langs. Al met al een bijzondere dag!
Nadat ik de foto's had gemaakt en iedereen even gesproken had, was het voor mij tijd om afscheid te nemen van dit bruidspaar en hun lekker laten genieten van het feest.