Huwelijk Karin en Jeroen

Op 15 september hebben Karin en Jeroen JA! tegen elkaar gezegd. Het was een bijzondere dag, uniek, losjes en vooral vol met liefde. 

Ik begon de dag bij Karin en Jeroen thuis. Ze waren net klaar met omkleden, de laatste details voor vertrek kon ik nog vastleggen. Buiten stonden al enkele familieleden het bruidspaar op te wachten, en zo zijn we naar het Gemeentehuis van Alkmaar gereden voor het belangrijkste moment van vandaag; de ceremonie. De huwelijksvoltrekking was kort en bondig. Het grappige was dat het daardoor ook heel losjes was, heerlijk!

Het bruidspaar had ervoor gekozen om naar Groet te gaan voor hun receptie, diner en feest. Bij restaurant Duingroet was het een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Eerst gezellig borrelen en kletsen om vervolgens een hele mooie wandeling te maken in de duinen van Groet. Met een boswachter zijn we op pad gegaan. Tussendoor konden we foto's maken. De heide stond nog net in bloei, de paddenstoelen dienden zich al aan, en door de regen eerder op de dag was alles fris groen, een kleine herfsttint en vooral mooie wolkenpartijen in de lucht. Alles wat ik, en het bruidspaar zich kon wensen. Aan het einde van de route begon het te regenen, dus even een snellere pas erin om terug te keren naar Duingroet. Hier kwamen de oudhollandse spelletjes op tafel en ging het informele samenzijn gezellig verder. Nadat het bruidspaar aan tafel ging om lekker te eten, was het voor mij tijd om afscheid te nemen van dit mooie en lieve bruidspaar.