Huwelijk Jill en Peter

Soms kijk je al heel lang uit naar een bruiloft, en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover... Bij deze bruiloft wist ik eerder dan de bruid dat er een huwelijk aan zat te komen.
Na jaren lang hopen, zeuren en smeken was het dan afgelopen zaterdag, 9 juni 2018, eindelijk zover Jill zou eindelijk haar Peter trouwen. Hoewel er nog een kleine twijfel was bij Peter omdat er eigenlijk ook races waren dit weekend...

Peter en Jill ken ik van het Circuit. Ze zijn mijn oude Marshall maatjes uit België. En dus was het ook een weerzien van iedereen.

En zo vertrokken we vrijdagavond naar België, zo was ik ruim op tijd, kon ik een gewoon nachtje maken en natuurlijk het bruidspaar nog even spreken over de laatste details en wensen. Het voelde meteen weer als thuiskomen.

Het leuke was om nu ook eens een Belgische bruiloft mee te maken. Die verschilt best wel van een Nederlandse bruiloft. Het was dus even goed opletten en even een ander plan trekken als wat ik normaal altijd doe. Maar gelukkig is alles goedgekomen. Het feest is nog lang doorgegaan...