Huwelijk Jessica en Jaap-Jan

Afgelopen 1 september 2017 trouwden de 3 J's. Na maanden van voorbereidingen was het dan eindelijk zover! Jessica en Jaap-Jan waren er helemaal klaar voor. In de aanloop van de week was het nog even spannend wat het weer zou doen, maar oh wat was het een mooie, en stralende dag, en dat lag niet alleen aan het bruidspaar :-)

Het begon allemaal in Alkmaar. Jaap-Jan was hier met de mannen zich aan het voorbereiden. Allemaal stoer in pak. Nadat ze dit in record tempo allemaal aan hadden gedaan ben ik naar Broek op Langedijk gereden om de bruid op te zoeken. Ze was net thuis met de meiden. Allemaal naar de kapper geweest. De jurken werden aangedaan, de nageltjes nog even gelakt, en nu wachten op JJ. Zou hij z'n meiden ophalen? Natuurlijk deed hij dat! En dus konden we samen naar de fotolocaties van vandaag. De foto's hebben we gemaakt in Ijmuiden. Eerst in het oude gedeelte van Ijmuiden foto's gemaakt, maar ook in de haven. We mochten gebruik maken van de vissersboten die er lagen, het plaatje was zo helemaal compleet.

Nadat alles er goed op stond zijn we naar de trouwlocatie gereden. Ze hadden gekozen voor het Ruiterhuys in Castricum. Eerst lekker borrelen, daarna gezellig eten en met een goed gevulde buik gingen we de ceremonie in. In de stal van Henny Huisman zeiden ze alle 7 JA! tegen elkaar. Nadat alle handtekeningen gezet waren ging het bruidspaar meteen van start met het feest. Deze ging tot in de late uurtjes door. Halverwege was het voor mij tijd om het bruidspaar met rust te laten en ze lekker te laten genieten van de avond.