Huwelijk Janine en Nick

20 juli 2019, de grote dag van Janine en Nick. 

Met Janine en Nick heb ik in het verleden al eens eerder samengewerkt bij een evenementen van Ajax. En vorig jaar kreeg ik een e-mail van ze of ik beschikbaar was voor hun grote dag. Gelukkig was ik dat! De tweede vraag was of het een probleem was om naar Groningen en Friesland te reizen, omdat hier alles zou plaats vinden, nee natuurlijk niet! Nieuwe plaatsen zijn alleen maar leuk om te ontdekken :-).

Naar aanloop van de dag waren er wat zorgen omtrent het weer, maar wat hebben we een geluk gehad. Alles hebben we droog kunnen doen.

In de ochtend ben ik naar Tolbert in Groningen gereden. Hier was Janine met de meiden lekker aan het tutten. Iedereen moest in de make-up, de haren moesten gedaan worden, ohja, de kleren moesten ook nog aan. In de tussentijd was vader zn huis kwijt, en kon hij niets anders doen dan buiten alles klaar zetten voor zijn schoonzoon, zodat hij met open armen ontvangen kon worden. 

Nadat de dames klaar waren kon Nick eindelijk aanbellen om zijn mooie vrouw te ontmoeten. En oh wat had ze een mooie jurk aan! Nadat iedereen tot rust was gekomen was het tijd voor een broodje en wat te drinken. Na deze heerlijke lunch zijn we naar de BroereKerk in Bolsward (Friesland) gereden voor de fotoshoot. Ik had al eens van deze locatie gehoord, maar nu ik er was kon ik alleen maar genieten. Wat een gave locatie is dit zeg. De BroereKerk is een monument, waarvan alleen de buitenste muren van de kerk nog staan. het 'dak' is van glas gemaakt. Dus we stonden droog (hoewel het op dit moment ook niet regende) met super mooi daglicht door de koepel heen. Echt super! Hier heb ik mij flink kunnen uitleven. 

 

Na de uitgebreide fotoshoot zijn we naar de trouwlocatie gereden: De Pollepleats in Westhem (Friesland). Een super romantische plek, gelegen aan het water. Vanwege de voorspellingen is het bruidspaar veilig binnen in de serre getrouwd. Onder leiding van ambtenaar Esther en livemuziek van Timemaud hebben ze JA! tegen elkaar gezegd. 

Tijd voor taart, een borrel en natuurlijk de felicitaties. De groepsfoto's hebben we na de onweersbuien gemaakt, vlak voordat het bruidspaar aan tafel ging om te genieten van een super de luxe bbq. Al met al een dag die tot de puntjes verzorgd was, ik had stiekem ook niet anders verwacht. Lief bruidspaar, dank jullie wel voor alle extra's, het was een superdag!