Huwelijk Ilonka en Roel

Vier het Leven

Warmenhuizen 2 juli 2021

Keltische Trouwringen

Vier het Leven, geniet, wees lief en dans minimaal 1 keer per dag. Een paar steekworden waar ik aan denk bij Ilonka en Roel. En zo kan ik nog wel veel meer woorden bedenken die bij dit toffe bruidspaar naar boven komen als ik door alle foto's blader. Zoveel lol en plezier hebben we mogen beleven op deze bijzondere dag in juli.

We kunnen het hebben over Corona, uitstellen van de bruiloft, weer opnieuw plannen, weer moeten uitstellen, familie die er niet bij kan zijn, familie die er helaas niet meer bij kan zijn, opnieuw een nieuwe datum moeten kiezen... Maar voor Ilonka en Roel bleef het een feest die ze wilden vieren met een grote glimlach. En zo begon ik bij het bruidspaar thuis in Warmenhuizen. Beide aankleden in hun eigen kamer, een ontmoeting bij de trouw- en rouwdeur en een ceremonie in eigen tuin. Hoe tof is dat! 

De ceremonie stond vol symboliek uit de Keltische wereld. Niet alleen de ringen, ook rituelen van een Keltische Bruiloft werden erbij gehaald om een eigen draai te geven aan het geheel. Dit afgemaakt met mooie Keltische muziek. Echt alle details klopten.

Nadat het bruidspaar door de tuin liep begon er al een klein dansfeestje te ontstaan van blijdschap, richting de auto voor onze fotoshoot. Deze hebben we gehouden in de Duinen van Groet en omgeving. Een heerlijke plek om ook weer even chill te worden, om vervolgens naar de Kerk in Warmenhuizen te rijden voor de Kerkelijke Inzegening. Hierna zijn we doorgegaan naar "De Ooievaar" in Warmenhuizen voor een heerlijk diner en een spetterend feest, wat waren we daar aan toe!

trouwen in eigen tuin

Humor op je bruiloftKeltische symbolen bruiloft

zakhorloge bruidegom

Keltische ringendoosje

trouwreportage boerenhek

Trouwreportage duinen Groet Noord-Holland

Duinen van Groet bruidspaar

Vier het Leven bruidspaar trouwauto