Huwelijk Francis en Martin

Als je denkt alles al een keer te hebben meegemaakt, dan heb je opeens Francis en Martin voor je camera staan. Wat heb ik veel gelachen met dit super bruidspaar. Op 6 juli 2018 was het zover. Tijdens de voorgesprekken was het al gezellig en hadden we meteen een klik. Ik kreeg al filmpjes te zien van het huwelijksaanzoek en ook de filmpjes voor het uitnodigen van de getuigen. Dit kon al niet normaal, dus ik wist wat mij allemaal te wachten zou staan.... Maar het werd nog veel gekker ;-) Heerlijk, ik hou er van!

Ik begon de dag bij Martin thuis. Het was, zoals verwacht, een gezellige drukte. Tijdens het aantrekken van zijn pak heb ik ook nog even gevraagd naar zijn grote hobby; Star Wars. En daar gingen we naar de zolder om de verzameling te bekijken. Wat ik met Formule 1 heb, we hadden tijd te kort en zo moest ik mij dus haasten naar Francis. Ook hier was het een gezellige boel.

Tijd voor de ontmoeting. Dit verliep redelijk normaal, het kon dus echt ;-) Nadat iedereen weer tot rust was gekomen zijn we naar Heemskerk gereden om naar de paard van Francis te gaan. Deze mocht vandaag niet ontbreken. Het paard speelde een grote rol bij het huwelijksaanzoek. Een beetje onrustig was het wel. Al die rare kleding en die fotograaf erbij was toch even anders dan anders. 

En dus moesten we afscheid nemen en doorgaan naar de volgende locatie; Wijk aan Zee, met als achtergrond Tata Steel. Hier werkten ze beide en is dit grote avontuur allemaal gestart. En dat mocht natuurlijk ook niet ontbreken vandaag. Nadat we redelijk zwart waren geworden zijn we doorgereden naar de plek waar het allemaal zou gaan gebeuren vandaag: 't Twiske in Oostzaan. Eerst in de omgeving foto's gemaakt, om vervolgens letterlijk in het huwelijksbootje te stappen en naar de trouwlocatie te varen. 

De ceremonie werd gedaan door Jelle Kuiper. Een bekende Nederlander, maar wel iemand die er wel goed voor gaat. Heerlijke humor wat precies bij het bruidspaar en de dag past. Super leuk.

Hierna was het gezellig borrelen en was het tijd voor een lekkere bbq. Hierna heb ik nog een klein stukje van het feest mogen meemaken. 
Stiekem wilde ik nog niet weg, maar ook hier kwam voor mij weer een einde aan van een heel bijzondere en leuke dag! Gelukkig hebben we de foto's nog...