Huwelijk Elly en Marcel

Een bruiloft met veel bekende gezichten, zo kan ik de grote dag van Elly en Marcel omschrijven.
Via een nicht van Elly zijn ze bij mij terecht gekomen, 5 jaar geleden trouwden Bianca en Micha. Nu op 29 juli 2016 was het de beurt aan Elly en Marcel om ook JA tegen elkaar te zeggen.

Ik begon de dag bij Marcel, hij was thuis in Heerhugowaard met een paar mensen nog rustig koffie aan het drinken. Rustig wachten op de dingen die komen gaan. Nog even een jasje aan, kijken of de auto al kwam en vooral lekker rustig aan genieten. Natuurlijk niet al te lang, want ja, er moest nog iemand opgehaald worden. Dus op naar Elly. Zij was in Oudorp. Marcel klom in de Rolls Royce van Edwin, ook een bekende uit het vak. Thuis bij Elly was het een gezellige drukte. Nog niet iedereen was tevreden met hoe de make-up zat en hoe de kleding zat ( normaal is het alleen wachten op de bruid ;-) ), en dus mocht Marcel nog een rondje rijden.

Uiteindelijk mocht Marcel uitstappen en aanbellen en hopen dat Elly de deur open zou doen. Gelukkig deed ze dat, en na goedkeuring ging ze mee met Marcel het grote avontuur tegemoed. 

Ze trouwden in het stadhuis van Alkmaar, ook hier was het gezellig, en was er veel ruimte voor leuke grappen en anekdotes. Gelukkig was de Ambtenaar goed voorbereid op de familie, dus dat kwam helemaal goed!

Na de ceremonie de groepsfoto op de trappen om vervolgens verder te gaan voor de fotoshoot. Het bruidspaar had gekozen voor een fotoshoot in Alkmaar, en hier mochten de bekende plekken natuurlijk niet ontbreken; Van de Molen van Piet, door de binnenstad richting Oude Gracht en het Wildemanshofje. Allemaal mooie locaties. Elly is ook opgegroeid in de binnenstad, en zo had ze bij ieder plekje wel een eigen verhaal, wat het nog persoonlijker maakte.

Tijd voor een drankje en wat lekkers. De familie had zich al verzameld bij de Alkmaarse Poort. Hier ging het feest beginnen na een heerlijk Diner. Ook hier weer een oude bekende, Kees had met zijn team een prima maaltijd verzorgd. 

Na de openingsdans was het voor mij tijd om afscheid te nemen wat dit lieve bruidspaar.