Huwelijk Ellen en Barry

Op 15 juni 2018 was het dan eindelijk zover: De grote dag van Ellen, Barry en hun 2 kinderen. Eindelijk mochten ze dan echt JA! tegen elkaar zeggen. En dat deden ze in het Zuiderzeemuseum. Een geliefd plekje voor mij om een trouwreportage te mogen verzorgen. Natuurlijk hebben we serieuze foto's gemaakt, maar het mocht vooral ook lekker gek. Dat hoef je maar 1 keer tegen mij te zeggen en ik leef me wel uit ;-)

Ik begon de dag bij Ellen. Ze was thuis in alle rust zich aan het overgeven aan de kapster en visagiste. Uiteraard ben ik ook even naar Barry gereden om te kijken of hij er ook zin in had... Gelukkig wel. Hij was samen met hun zoon zich aan het aankleden. Hierna even gebruik gemaakt van de speeltuin om alvast wat vader/zoon foto's te kunnen maken. Barry ging de bloemen ophalen en zo kon ik weer terug naar Ellen om het aantrekken van de jurk bij te wonen. Ook nu was de bruid weer fantastisch, en dus mocht Barry zijn bruid komen ophalen. Nog even snel de kleine meid aankleden en tijd voor de firts-look. Nadat de tranen gedroogd waren konden we genieten van een heerlijke lunch. 

Hierna was het tijd om te vertekken naar het Zuiderzeemuseum voor de trouwreportage. Hier heb je alles wat je maar kan wensen. En zoals gezegd mocht het ook lekker gek. 
Zo heeft Ellen tussendoor even de was gedaan en kon Barry rustig even een visnet knopen. Alle straatjes zijn we doorgelopen, tussendoor was er zelfs nog tijd voor een kopje thee. Echter was Barry even net iets te aardig tegen de huishoudster, en dat heeft Barry geweten...

Gelukkig liep het allemaal goed af en kon het huwelijk gewoon doorgaan. Midden in het Zuiderzeemuseum in de Wieringerkapel. De ceremonie werd aangevuld met mooie livemuziek van Bart en Marianne. Ook dit maakt het net even specialer. Net als dat de kids gewoon tijdens de ceremonie mochten rennen en vliegen door de kapel. Ik vind het prachtig!

Na de ceremonie hebben de ge groepsfoto's gemaakt en zijn we naar Strandpaviljoen Meer Enkhuizen gelopen en hier een borrel te nemen, te proosten en om vooral te genieten van en met elkaar. 

Het was een mooie dag!