Huwelijk Dorith en Nosa

Een paar weken geleden kreeg ik via Facebook een berichtje van Dorith. Ze woont samen met haar vriend in Cambodja en ze wilden trouwen op 21 juni 2016 in Nederland. Of ik beschikbaar was en of ik dit wilde doen. Gelukkig was ik beschikbaar en kon ik dit stralende bruidspaar op de foto zetten. Nog meer speciaal nieuws was van Dorith hoog zwanger is, en zelf volgende week al uitgerekend is.

Gelukkig zat de baby nog rustig in d'r buik en kon het huwelijk doorgaan zoals gepland, en stond ze niets meer in de weg om met de voetjes in het zand JA tegen elkaar te zeggen.

Ik begon bij Dorith, zij was in het huis van haar broer in Heiloo. Ze had al snel d'r jurk aan, hiervan een aantal detailfoto's kunnen maken, om vervolgens naar Nosa te gaan. Hij was in het huis van zijn aanstaande schoonmoeder aan het wachten. Dorith had ik al even vlug ontmoet toen ze net in Nederland was, Nosa nog niet, dus meteen een kennismaking. Nu terug naar Dorith, want het was hoog tijd om elkaar te ontmoeten.

Hierna zijn we naar Egmond aan Zee gereden voor een fotoshoot. Rond de vuurtoren heb je genoeg mooie plekjes en achtergronden. Het weer speelde prima mee, zelfs Nosa vond het warm genoeg ;-).

Om 12.00 uur stond de ceremonie op het programma. Deze vond plaats op het strand van Egmond aan Zee, terhoogte van strandpaviljoen "De Tropen". De BABS was een bekende van me; Sanne van Dorp (www.regelsammy.nl). Erg leuk om een keer samen te mogen werken op deze manier. Sanne ken ik al een tijdje, en ze is nog maar net BABS.

Na de ceremonie was het tijd voor champange en de groepsfoto's. Mijn tijd zat erop bij dit hele speciale bruidspaar, die alweer snel richting huis gaan vertrekken. 

Dorith en Nosa, ik wens jullie een hele mooie toekomst toe, geniet van jullie kleine wonder straks!