Huwelijk Daphne en Mike

Kort geleden had ik nog de loveshoot gehouden met Daphne en Mike, en nu op 1 juni 2017 was het dan eindelijk zover. De dag dat ze JA! tegen elkaar zouden zeggen, en dus vertrok ik met veel plezier naar Schagen om dé dag van Daphne en Mike vast te leggen.

Toen ik de straat inging, hoefde ik niet te twijfelen waar de bruid zicht zou bevinden. Mooie versieringen, planten, roze loper, alles lag klaar om mij te ontvangen ( atthans, ik hoop dat ze dat speciaal voor mij hadden gedaan ;-) ). De ouders van Daphne waren nog bezig met de laatste dingen op te hangen, en ik mocht binnen kijken hoe het met de bruid ging. De kapper was bijna klaar met het haar, en de visagiste stond al te popelen om te mogen beginnen. Nadat ze lekker bezig waren, ben ik naar Mike gereden. Hij was iets verderop in Schagen, in hun eigen huis, helemaal niet zenuwachtig en klaar voor de grote dag. Bij Mike thuis ontmoette ik ook de filmers van vandaag; de Zus en zwager van Mike. Samen de dingen doorgenomen en samen aan de slag gegaan. Nadat Mike zijn pak had aangetrokken zijn we terug naar Daphne gereden, voor haar was het tijd om de jurk aan te trekken.

Nu was het tijd voor Mike om zijn bruid op te halen. Na goedkeuring van de familie kreeg hij Daphne mee, en in de witte Tesla zijn we naar de fotolocaties gereden. Net als de loveshoot hebben we deze gedaan in de omgevind Petten / Groet. Prima plekken om mooie foto's te maken. Het weer speelde prima mee, en dus hadden we niets te klagen, en stiekem weer tijd te kort.

Op naar de trouwlocatie van vandaag; Bob's in Uitgeest. Iedereen stond klaar om het bruidspaar te ontvangen, en ze lieten gelukkig niet al te lang op zich wachten, en dus konden we meteen door met het belangrijkste van vandaag; de trouwceremonie.

Na het JA-woord konden alle spanningen van vandaag van ze afglijden, en onder het genot van een drankje en een hele lekkere, en vooral super mooie bruidstaart, kon het feest beginnen. Tijdens het diner heb ik een aantal foto's bewerkt, zodat deze getoond konden worden bij het feest in de avond. Van het feest ook diverse sfeerfoto's gemaakt, waaronder natuurlijk de openingsdans. Hierna was het tijd om mijn spullen in te pakken, en naar huis te gaan. Genietend van een super leuke dag, met een heel mooi en lief bruidspaar.